Cabral şi Andreea, vacanţă în Londra: «Ne-a plăcut fantastic de tare» - FOTO


    Andreea şi Cabral
Andreea şi Cabral

Cabral si sotia lui, Andreea, s-au bucurat din plin de vacanta petrecuta in Londra, oras care i-a impresionat si in care s-ar reintoarce cu drag, in orice moment.

Obisuinti cu vacantele spontane, de aceasta data, Cabral si Andreea au hotarat sa puna la punct toate detaliile cu 6 luni inainte, insa chiar si asa, au existat lucruri care au fost gata abia pe ultima suta de metri.

"Excursia asta de 6 zile la Londra a fost cea mai indelung planificata vacanta. Ne-am cumparat biletele din martie...Dar bineinteles ca am ajuns sa facem planul de bataie, cu destinatii turistice obligatorii si optionale tot cu 2 zile inainte de plecare. Iar bagajele au fost gata fix inainte de decolare. Ca asa e la noi, totul se intampla in viteza", spune Andreea Ibacka.

cabral
cabral

Cat de cat familiarizat cu Londra, pe care o vazuse fugitiv, intre escale, de data aceasta Cabral a putut sa o viziteze pe indelete: "Eu mai fusesem la Londra, intre avioane. Vazusem deja Trafalgar Square, London Eye si Big Ben, dar nu apucasem decat sa fac cateva poze, fara sa inteleg mare lucru din orasul asta", spune Cabral.

In schimb, pentru Andreea, excursia la Londra a fost o premiera: "Ne-a placut fantastic de tare. Chiar pot sa spun ca experienta londoneza a fost mult peste asteptari. Orasul are atata istorie si atata farmec incat m-as intoarce si luna viitoare, daca s-ar putea", spune Andreea.

cabral
cabral

In ceea ce priveste programul, vedetele au vizitat multe obiective turistice importante, dar si-au pastrat timp si pentru relaxare, plimbari lungi prin care sa descopere farmecul si vibratia capitalei londoneze.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png