Cadavrul unui tânăr mort de câteva luni, descoperit în «pădurea spânzuraţilor» din Arad - IMAGINI ŞOCANTE

spânzurat, sinucigaş, sinucidere
spânzurat, sinucigaş, sinucidere

Cadavrul unui tânăr a fost găsit în această dupa amiază, într-o pădure de lânga Arad. Trupul, atârnat de un copac, a fost văzut de câţiva culegători de ciuperci. Poliţiştii cred că bărbatul a murit cu cel puţin şase luni în urmă, pentru că din trupul său a mai rămas  doar o mână de oase.

Poliţiştii cred că bărbatul a murit cu cel puţin şase luni în urmă, pentru că din trupul său a mai rămas  doar o mână de oase. Prin pădurea Ceala, aflată la ieşirea din oraş, trece puţină lume, de aceea este locul preferat al arădenilor pentru sinucideri.

Aşa se face că trupul tânărului spânzurat nu a fost văzut de nimeni, luni în şir. „Am căutat ciuperci prin pădure şi la un moment dat am văzut o cârpă pe jos, iar când am ridicat privirea am văzut un om spânzurat. Cred că e mort demult, de vreo şase luni, dacă nu mai mult. Imediat am anunţat Poliţia”, a declarat Gavril Paşcalău.

spânzurat, sinucigaş, sinucidere
spânzurat, sinucigaş, sinucidere

„Eram cu soţul meu prin pădure la cules de ciuperci, iar bărbatul mei m-a chemat să văd un om mort. Când am ajuns la acel loc am văzut că e un om spânzurat. După cum era îmbrăcat, părea să fi fost tânăr. Păcat de el”, a declarat Maria Pupăză.

În buzunarul hainei celui mort s-au găsit câteva acte. Aşa au stabilit poliţiştii arădeni că e vorba de Ionuţ Popescu, un tânăr de 23 de ani, din Iaşi. Ciudat este faptul că, până acum, nimeni nu l-a căutat.

simeon stalpnicul png

„Am căutat atât în baza de date a celor dispăruţi cât şi a celor daţi în urmărire generală, dar nu este nici dispărut, nici urmărit general. Vom face cercetări la domiciliul tânărului, dar în primă fază vom aştepta rezultatele necropsiei”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Mâine va avea loc necropsia cadavrului. Abia apoi, se va cunoaşte  cu exactitate dacă e vorba de o sinucidere sau o crimă. Până acum,  în Pădurea Ceala, şi-au găsit sfârşitul zeci de persoane. Toate prin spânzurare.

Ultima persoană găsită spânzurată în această pădure, a fost în urma cu cinci ani şi a fost o studentă de 21 de ani.

Citeşte şi:

Vecini şocaţi de drama unui copil de nouă ani, din bloc, care a fost violat de propriul tată


    spânzurat, sinucigaş, sinucidere
spânzurat, sinucigaş, sinucidere
andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
horoscop jpg
inna sexy jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg