«Câinii» au băgat un stelist în spital

Ultima actualizare:

Adevărul Holding oferă 10.000 RON recompensă pentru informaţii care vor duce la prinderea făptaşilor

Scandări rasiste, urlete animalice, înjurături ca la uşa corului. Toate îndreptate înspre echipa lui de suflet, Steaua Bucureşti, al cărei joc în „groapa" câinilor din Ştefan Cel Mare îl aştepta încă de la începutul campionatului.

De asta a avut parte Claudiu, la puţin timp după ce a trecut pragul fast-food-ului „Spring time" din Calea Floreasca, unde venise pentru a urmări meciul la televizor.

Cei care împroşcau cu noroi în clubul pe care Claudiu îl iubea atât de mult se aflau la o masă alăturată. Stelistul a îndurat cât a putut de mult insultele ultraşilor dinamovişti. În cele din urmă, agasat de insistenţa cu care aceştia înjurau culorile roş-albastre atât de dragi lui, Claudiu s-a gândit că n-ar strica să intre în discuţie cu ei şi să-i roage politicos să renunţe la jigniri.

„Hai, băh, fraţilor că nu-i decât un meci de fotbal! Nu merită să ne porcim în halul ăsta unul pe altul.„

Atât le-a trebuit celor patru dinamovişti puşi pe harţă. În câteva clipe au tăbărât pe sărmanul tânăr şi au început să-i care pumni şi picioare cu nemiluita. O lovitură puternică de sticlă aplicată chiar în creştet l-a azvârlit, în cele din urmă, la podea.

Ploaia de lovituri a continuat, deşi Claudiu se afla la pământ într-o baltă de sânge. A fost târât afară şi bătut în continuare cu sălbăticie. Doar un miracol l-a scăpat din mâinile agresorilor care au reuşit să fugă înainte ca forţele de ordine, alertate de angajaţii fast-food-ului, să descindă la faţa locului.

Pentru că un spectacol fotbalistic s-a transformat în drama unui om a cărui vină a fost doar că a vrut civilizaţie, Click! oferă 10.000 de lei oricui poate oferi informaţii care să ducă la prinderea brutelor cu chip de om.

Are fractură de piramidă nazală

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, la urgenţa căruia Claudiu Bălică a ajuns jumătate de oră mai târziu, doctorul Bogdan Opriţa, a declarat că tânărul a suferit, în urma loviturilor încasate, o fractură de piramidă nazală şi traumatism facial.

„În acest moment se fac investigaţii medicale în ceea ce-l priveşte", le-a mărturisit reporterilor Click! Bogdan Opriţa.

"Vom face toate eforturile pentru a-i prinde şi a-i aduce în faţa justiţiei."Chirstian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net