Călin Popescu Tăriceanu, nuntă fără dar

simeon stalpnicul png

La patru luni de la cununia civilă, Călin Popescu Tăriceanu (61 de ani) şi cea de-a cincea soţie a sa, Loredana (34 de ani), au dat, sâmbătă seară, o petrecere discretă la Palatul Ghika. Cei 200 de invitaţi au fost serviţi cu tot felul de delicatese, din meniu lipsind tradiţionalele sarmale. De la capitolul tradiţii, a lipsit şi plicul cu bani, întrucât cei doi soţi le-au sugerat invitaţilor că sunt suficiente cadourile simbolice.

Fostul premier nu şi-a putut duce cea de-a cincea soţie în faţa altarului, întrucât Biserica nu a mai acceptat acest lucru, după cele patru căsătorii deja avute. Aşa că, în luna iulie, Călin Popescu Tăriceanu şi Loredana Moise s-au cununat civil, iar, sâmbătă seară au dat petrecerea de nuntă, într-un loc deosebit: Palatul Ghika. Mai tânăra soţie a lui Tăriceanu a purtat o rochie de mireasă simplă şi frumoasă. La rândul său, fostul premier a îmbrăcat un costum elegant la care a asortat un papion.

Au deschis petrecerea cu valsul mirilor

simeon stalpnicul png

La fel de eleganţi au fost şi cei 200 de invitaţi ai cuplului, printre care s-au aflat Petre Roman şi soţia sa, Silvia, Viorel Cataramă şi soţia sa, Adina Alberts sau Cristiana şi George Copos. Atmosfera a fost întreţinută de artişti renumiţi, printre care cântăreaţa de muzică populară Maria Dragomiroiu, Cornel Verban alături de orchestra sa şi taraful "Caliu", alături de care, la un moment dat, a cântat şi soţia lui Petre Roman.

Nunta a avut loc într-un decor de vis, la Palatul Ghika

simeon stalpnicul png

Şi cum, la o nuntă, muzica şi meniul fac totul, preparatele servite au fost la înălţime. Nu a fost un meniu tradiţional, cu sarmale, ci unul sofisticat şi fin. Aşadar, invitaţii au fost serviţi cu ton cu ardei în trei culori, pateu de iepure cu salată de varză chinezească şi dressing rusesc cu vodkă şi icre negre, tartă cu trei feluri de brânză de capră şi salată de frunze verzi cu dressing balsamico şi cappuccino de trufe. În privinţa peştelui, soţii Tăriceanu au ales ceva la fel de sofisticat, şi anume file de seabass cu piure de mazăre şi wasabi, risotto cu şofran, sos lemonbutter şi lămâie caramelizată. A urmat un muşchi de vită cu cartofi zdrobiţi, rucola şi sos de ciuperci.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Petrecerea a durat până dimineaţă, iar, la plecare, invitaţii nu le-au dăruit soţilor binecunoscutele plicuri cu bani, ci doar cadouri simbolice, aşa cum au sugerat mirii că îşi doresc.

Călin Popescu Tăriceanu are o relaţie de doi ani cu Loredana Moise. Tânăra este din Buzău, a absolvit Facultatea de Arte Plastice şi are un atelier de creaţie vestimentară.

Fostul premier a mai fost căsătorit de patru ori

Călin Popescu Tăriceanu a mai fost căsătorit de patru ori. Nici numele primei soţii, dar nici fotografii cu aceasta nu au fost făcute publice de fostul premier. A doua soţie a fost Livia, fată de ambasador, şcolită în Israel. Căsnicia lor a durat ani buni, iar Livia i-a păstrat numele şi după divorţ. Livia Tăriceanu a devenit o femeie de afaceri de succes, ea având o pensiune de lux în Prahova.

Cea de-a treia soţie, Cornelia Trântescu, i-a dăruit lui Tăriceanu primul copil, pe Călin. Pe cea de-a patra soţie, Ioana, fostul prim-ministru a cunoscut-o în timpul unui miting electoral, pe când aceasta avea 19 ani. În 2003, cei doi s-au căsătorit la Budapesta. Au împreună un băiat, Mihai, care a rămas cu tatăl său, după divorţul care a avut loc în 2011.

FOTO EXCLUSIV! Tăriceanu, la a cincea nuntă

FOTO Nunta lui Tăriceanu - Imagini exclusive cu valsul mirilor

FOTO Invitaţi de seamă la nunta lui Tăriceanu

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg