Camilla, pusă la punct de regină!

Ultima actualizare:

    Prinţul Charles şi Camilla (Reuters)
Prinţul Charles şi Camilla (Reuters)

Revista "Globe" vine cu o nouă "bombă"! Se pare că soţia prinţului Charles a încercat să strice botezului micuţului George. A fost însă pusă la punct de regina Elisabeta.

Kate Middleton şi prinţul William ar fi fost furioşi când au aflat că soţia prinţului Charles, Camilla Parker Bowles, ar fi încercat să ruineze marea zi a botezului fiului lor, George. Surse citate de această publicaţie spun că aceasta ar fi fost pusă la punct de regina Elisabeta, când a încercat să ruineze evenimentul istoric.

Furia reginei este detaliată în noua ediţie a revistei ca şi "pedeapsa binemeritată". În schimb, părinţii lui Kate, Carole şi Michael Middleton ar fi bine priviţi de familia regală, care i-a invitat să petreacă sărbătoarea Crăciunului la Sandringham.

Sora lui Kate, Pippa, şi fratele, James, ar putea să fie de asemenea invitaţi la Norfolk, unde se vor alătura membrilor importanţi ai familiei regale, Ducele de Edinburgh, prinţul Charles şi Camilla, ducesă de Cornwall. Evenimentul familiei ar putea să coincidă cu mutarea ducilor de Cambridge în noua casă cu 10 dormitoare de ţară de la Sandringham.

Sărbătorile de anul acesta vor fi speciale după venirea pe lume a prinţului George. Cum să marchezi mai bine un an atât de magic decât cu întreaga familie prezentă?

Kate este foarte apropiată de familia ei. Orice prim Crăciun este unul la care nici un bunic nu ar vrea să lipsească", a spus o sursă.

Coperta revistei The Globe
Coperta revistei The Globe
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net