Camilla, pusă la punct de regină!

Ultima actualizare:

    Prinţul Charles şi Camilla (Reuters)
Prinţul Charles şi Camilla (Reuters)

Revista "Globe" vine cu o nouă "bombă"! Se pare că soţia prinţului Charles a încercat să strice botezului micuţului George. A fost însă pusă la punct de regina Elisabeta.

Kate Middleton şi prinţul William ar fi fost furioşi când au aflat că soţia prinţului Charles, Camilla Parker Bowles, ar fi încercat să ruineze marea zi a botezului fiului lor, George. Surse citate de această publicaţie spun că aceasta ar fi fost pusă la punct de regina Elisabeta, când a încercat să ruineze evenimentul istoric.

Furia reginei este detaliată în noua ediţie a revistei ca şi "pedeapsa binemeritată". În schimb, părinţii lui Kate, Carole şi Michael Middleton ar fi bine priviţi de familia regală, care i-a invitat să petreacă sărbătoarea Crăciunului la Sandringham.

Sora lui Kate, Pippa, şi fratele, James, ar putea să fie de asemenea invitaţi la Norfolk, unde se vor alătura membrilor importanţi ai familiei regale, Ducele de Edinburgh, prinţul Charles şi Camilla, ducesă de Cornwall. Evenimentul familiei ar putea să coincidă cu mutarea ducilor de Cambridge în noua casă cu 10 dormitoare de ţară de la Sandringham.

Sărbătorile de anul acesta vor fi speciale după venirea pe lume a prinţului George. Cum să marchezi mai bine un an atât de magic decât cu întreaga familie prezentă?

Kate este foarte apropiată de familia ei. Orice prim Crăciun este unul la care nici un bunic nu ar vrea să lipsească", a spus o sursă.

Coperta revistei The Globe
Coperta revistei The Globe

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sosoaca gif
image
image
image
image
image
image
weekend distractie jpeg
bancnota cu Elipsa totala de Soare din 1999 FOTO casacumonede ro jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
bani jpg
Banner George Simion
Marele Bazar din Istanbul, un rai colorat al negoțului jpeg
1 mamaliga jpg jpeg
Drumul Taberei dupa ploaie FOTO Adevărul / Mihai Epure
image
actualitate.net
image
actualitate.net