Candido da Costa: «M-am distrat de Sărbători şi fără bani!»

Lusitanul a făcut Sărbătorile de iarnă la Sao Joao da Madeira, oraşul său natal. "Nu pot să compar oraşul meu natal cu niciun loc din lume. Oricum n-aş fi avut bani să plec într-o vacanţă", spune ironic Costa.

"M-am dus cu copiii în parcuri de distracţii, mi-am vizitat prietenii apropiaţi, le-am povestit cât de călduroşi sunt suporterii Rapidului, şi oamenii din România în general. De Crăciun, soţia mea a gătit Bacalhau (peşte cod), care e măncarea tradiţională de Crăciun", povesteşte Costa.

Probleme de la Rapid nu i-au dat însă pace fundaşului pe perioada vacanţei: "Am vrut să mă bucur pe deplin de familie şi parcă că nu m-am săturat de ei. În România locuiesc de unul singur, iar din luna septembrie nu mi-am văzut niciun ban de la Rapid şi nici familia. Soţia mea a stat cu mine în Bucureşti doar două săptămâni în patru luni, pentru că trebuie să-i ducă la şcoală pe cei mici, în Portugalia", ne-a mărturisit Candido.

Jucătorul e totuşi optimist: "Mai devreme sau mai tărziu ar trebui să ne plătească. Peste tot este greu cu banii, dar trebuie să înţeleagă că noi fotbaliştii nu jucăm până la infinit fotbal. Ce strângem în câţiva ani, ar trebui să ne ajungă toată viaţa".

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg