Capatos: «Cruduţa se trage dintr-o familie de alcoolici!»

Ultima actualizare:

    Dan Capatos
Dan Capatos

Acuzat deseori că a angajat pe postul de asistentă numai fătuci cu comportament dubios, Dan Capatos le dă peste nas rivalilor. Prezentatorul de la „Un show păcătos" a încercat să o scoată pe Daniela Crudu, pe care de altfel a şi salvat-o de la şomaj, dezvăluind că problemele tinerei cu băutura i se trag din familie.

Dan Capatos are o aplecare spre asistentele „păcătoase".

Toate frumuseţile care s-au perindat pe acest scaun au avut deseori scăpări în public, presa dezbătând pe larg isprăvile lor prin cluburi, sau cele din viaţa privată.

Daniela Crudu a părăsit, cu coada între picioare, în urmă cu doi ani emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani", care o făcuse celebră, după un scandal sexual cu Leo de la Strehaia.

Cruduţei îi place şampania foarte scumpă (foto: The Bank)

Bruneta a fost pe punctul să fie trimisă atunci în şomaj de Antenă, asta dacă nu intervenea salvator Dan Capatos, care a luat-o sub aripa lui protectoare, oferindu-i un post de asistentă.

Odată ajunsă la „Un show păcătos", Cruduţa nu şi-a mai cenzurat apariţiile în public, aşa cum era obligată să o facă la „Neatza", şi a început să se dea în stambă prin cluburile Capitalei.

Bruneta ştie să prepare cocktailuri pentru clienţi

Nu de puţine ori, ea a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze jenante, bând sticle întregi de votcă până cădea lată pe canapele.

Bruneta nu a ascuns niciodată că îi place alcoolul şi chiar a recunoscut, la un moment dat, în emisiunea „Un show păcătos" că nu se îmbată aşa cu una, cu două.

Tatăl ei (foto jos) a învăţat-o să dea pe gât sticlele de votcă

"Eu nu vomit niciodată indiferent cât de mult aş bea", a declarat focoasa brunetă.

Prezent în emisiunea "Conferinţa de presă" de la Antena 2, Capatos a încercat să-şi "scoată" asistenta, precizând că problemele Cruduţei cu alcoolul i se trag din familia ei.

"Cruduţa provine dintr-o familie dezbinată, în care membrii familiei sunt alcoolici, iar maică-sa e plecată nu ştiu pe unde prin Italia.

Fetele astea au o viaţă foarte interesantă şi multe de povestit. Le ajut cât pot", a spus el.

Nu de puţine ori ea a căzut lată pe canapele

simeon stalpnicul png

De altfel, şi Ion Crudu, tatăl brunetei, a recunoscut când a fost invitat la show-ul lui Capatos că el a fost cel care şi-a învăţat fata să dea pe gât sticlele de votcă fără să se îmbete.

«Pamfile a fost violată la 11 ani!»

Mădălina Pamfile are o poveste de viaţă şi mai tristă.

simeon stalpnicul png

„Mădălina este un copil înfiat şi a fost şi violată la vârsta de 11 ani.

Când am ales-o să vină în locul Biancăi, am vrut să fie o asistentă tv asemănătoare cu Daniela pe vremea când era la «Neatza» cu Răzvan şi Dani şi văd că o prinde bine", a declarat Capatos la emisiunea „Conferinţa de presă" (Antena 2).

«Bianca a fost bătută de iubit!»

Dan Capatos (38 de ani) susţine că nu „plânge" după Bianca Drăguşanu, care a încheiat colaborarea cu trustul Intact, în ianuarie anul acesta, pentru că nu mai corespundea formatului.

simeon stalpnicul png

Roşcata lui Cristea a stat doi ani la „Un show păcătos", fiind cea mai longevivă dintre asistente şi preferata lui Capatos, care are şi acum cuvinte de îmbărbătare pentru ea.

„Bianca e vai de capul ei, a fost bătută de iubit şi are nu ştiu câte tije prin picioare", a spus acesta la aceeaşi emisiune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net