Căpitanul CFR-ului n-are grija zilei de mâine

Ultima actualizare:

Cadu este originar din "Capitala mobilei", Pacos de Ferreira, localitate vestită pentru că acolo se regăsesc cei mai importanţi producători de mobilă din Portugalia.

Afacerile cu lemn şi cherestea sunt profitabile, iar firmele din domeniu apar peste noapte. Familia căpitanului CFR-ului deţine în oraşul lusitan una dintre cele mai căutate companii producătoare de mobilă.

Firma lui Cadu a ajuns atât de cunoscută încât lucrează cu predilecţie pe comandă şi are clienţi exclusivişti. Din România, Cadu ţine permanent legătura cu tatăl său şi cu cei doi fraţi, care administrează fabrica.

Criza economică a ajuns şi în Pacos de Ferreira şi a atins inclusiv afacerea fundaşului din Gruia, însă cu toate astea, vânzările nu au scăzut foarte mult.

Portughezul poate sta liniştit, firma produce şi în perioade proaste de câteva ori mai mult decât venitul lui pe un an la CFR, 260.000 de euro.

Se ocupă şi de acţiuni caritabile

Dacă pe gazon are imaginea unui fundaş dur, dincolo de teren, Ricardo este un tip sensibil.

Fotbalistul n-a rămas indiferent la problemele pe care le au cei din jurul său, aşa că n-a stat deloc pe gânduri atunci când prietenul şi coechipierul său, Tony, i-a cerut să-i devină partener la o fundaţie caritabilă.

Cei doi s-au implicat în mai multe acţiuni cu scop umanitar şi l-au atras de partea lor şi pe Dani, devenit din vară cumnat cu Cadu, după ce s-a însurat cu sora acestuia, Daniela.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cum aratanoul buletin electronic romani  jpg
Gara municipiului Brad și anexele sale  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (1) jpg
pasageri in avion jfif
masa studenti jpeg
bb jpg
ciolacu liturghie  jpg
Pelerinaj Sf  Parascheva Iași   Foto Dan Coțcaru ( courtesy image ) (1) jpeg
foto click (5) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net