Căpitanul Titanicului din Mediterana, în arest la domiciliu. Lua droguri?


    Căpitanul navei, Francesco Schettino
Căpitanul navei, Francesco Schettino

Francesco Schettino, comandantul navei de croazieră Costa Concordia, al cărei naufragiu s-a soldat cu cel puţin 11 morţi şi circa 20 de dispăruţi, se află în arestat la domiciliu. Presa italiană susţine că există informaţii că italianul consuma droguri.

Căpitanul Titanicului din Medietarana a părăsit închisoarea în noaptea de marţi spre miercuri, fiind consemnat în prezent la domiciliu, în Meta di Sorrento -aşa cu au cerut instanţele din Peninsulă. El a fost escortat de poliţişti şi carabinieri şi a folosit o intrare secundară pentru a evita fotografii şi cameramanii, scrie Adevărul.

Reţinut pentru că n-a dat alarma

Căpitanul care a refuzat să se întoarcă pe navă pentru evacuarea pasagerilor a fost audiat trei ore marţi, la Grosseto. Judecătorul pentru ancheta preliminară a decis să îl pună sub arest la domiciliu din cauza întârzierii cu care a fost declanşată alarma după coliziunea cu o stâncă, în apropiere de insula Giglio.

Era drogat căpitanul?

Acuzat de multiple omucideri prin imprudenţă, naufragiu şi abandonarea navei, comandantul Schettino (52 de ani) fusese reţinut sâmbătă. Presa de la Roma citează surse din rândul anchetatorilor care susţin că Francesco Schettino este suspectat că la momentul impactului cu stânca s-ar fi afalat sub influenţa drogurilor. Aceleaşi surse au declarat că bărbatului i se vor face teste antidrog pentru a vedea dacă suspiciunea are temei.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg