Captură de ţigări în valoare de 100.000 de euro, la Vama Oancea

"Poliţiştii de frontieră şi vameşii din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit aproximativ 50.000 de pachete de ţigări de contrabandă marca 'Monte Carlo' şi 'Winston', cu o valoare estimată de 100.000 de euro", a declarat, marţi seară, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră din Galaţi, inspectorul Marcel Antohe.

Potrivit aceleiaşi surse, autovehiculul era condus de un cetăţean în vârstă de 42 de ani cu dublă cetăţenie, română şi moldoveană. Conducătorul auto le-a spus oamenilor legii că se îndrepta cu autovehiculul gol către Constanţa, de unde trebuia să ia peşte.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit şoferului dosar penal pentru contrabandă. Ancheta este coordonată de procurorii DIICOT.

O captură de zece ori mai mare a fost interceptată pe 18 septembrie, în Vama Galaţi. Poliţiştii de frontieră şi vameşii au găsit 528.000 de pachete de ţigări în valoare de 1 milion de euro într-un TIR care, potrivit documentelor de călătorie, transporta detergent lichid. Autovehiculul venea din Ucraina şi urma să ajung în Bulgaria.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
sotie Arsinel jpg
FotoJet jpg
balena cu cocoasa islanda foto shutterstock
bella hadid foto profimedia 0727143535 jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg