Cardoso îşi vede soţia de două ori pe an

Cardoso s-a căsătorit cu Eloisa de Crăciun, în 2008, când a fost în vacanţă, în Brazilia, iar de atunci s-a întâlnit cu soţia doar de două ori.

Cei doi comunică mult prin telefon sau pe internet, Cardoso dedicându-i golul din meciul cu Dinamo pentru a o face mai fericită după problemele prin care trece, mama sa fiind pe moarte din cauza unei boli necruţătoare.

„M-am gândit la familia mea, mai ales la soţie. Este departe şi îi e foarte dor de mine, iar familia ei trece printr-o perioadă mai grea. Eu încerc să o ajut să fie fericită şi liniştită", a spus brazilianul.

Cardoso nu-şi vede prea des familia, până în Brazilia fiind peste 10.000 de km. De la Târgu-Jiu până acasă, la Santa Rosa de Viterbo, face 28 de ore. Colegilor lui Cardoso le place să glumească pe seama sa, cum că e căsătorit la „fără frecvenţă", pentru că nu are soţia alături.

Acesta spune că doar telefonul îl ajută să mai discute cu Eloisa şi că, de văzut, o vede doar pe internet. „Părinţii şi fraţii mei se uită mereu pe internet şi văd dacă joc sau dacă dau gol. Au văzut pe site momentul în care s-a dat gol şi cine a marcat şi s-au bucurat pentru mine", a adăugat Cardoso, care susţine că le va face cadou celor de acasă un receiver, pentru a-l vedea mai bine.

Are şapte fraţi şi vrea zece copii

Familia lui Cardoso este numeroasă. Brazilianul mai are şapte fraţi şi şi-ar fi dorit şi el o famile la fel de mare: „Am şapte fraţi şi aş fi vrut şi eu mulţi copii, dacă era mai uşoară viaţa. Brazilia este o ţară periculoasă, nu ştii cum îţi cresc copii şi ce fac în viaţă. Aş vrea să am 8-10 copii, pentru că îmi place o familie numeroasă, dar cum e lumea acum, cu multe probleme, cu droguri şi alte tentaţii, nu e posibil, dacă ai zece copii, să fie toţi cuminţi. Nu poţi să te ocupi de educaţia lor, iar în Brazilia e diferită viaţa faţă de cea din Europa".

Nu ar vrea să locuiască în Europa

Aflat de doi ani în România, Cardoso spune că nu s-ar stabili aici, pentru că nu îşi poate aduce şi familia: „Am venit doar să joc fotbal, dar familia mea e în Brazilia, e numeroasă şi nu pot veni toţi aici. Dacă era o familie mică poate îi aduceam, dar am acolo mulţi fraţi şi prieteni. Sunt de trei ani în Europa şi am plecat de acasă cam de patru ani. Nepoţii nici nu mă cunosc, dar facem cunoştinţă repede, iar când merg acasă vizitez pe toată lumea".

maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horia tecau jpg
faliment criza foto shutterstock jpg
tribuna colo colo jpg
image
image
image
image
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg