Carmen Harra: «Am învăţat să vă iubesc chiar dacă mă împroşcaţi cu noroi»

image
Carmen Harra a răspuns atacurilor care au vizat-o în ultimele zile

Atacurile la care a fost supusă în ultima vreme au făcut-o pe Carmen Harra să-şi piardă cumpătul, lucru pe care acum îl regretă.

„Dacă românii nu ştiu decât să mă împroaşte cu gunoi, îmi pierd şi eu controlul. Îmi pare rău că am reacţionat ieri aşa, pentru că nu mi s-a spus că această femeie va fi în platou şi mă va compara cu ţiganii de la colţul străzii", a spus ea pentru emisiunea „Drept la ţintă", referindu-se la discuţia avută, cu o seară înainte, cu Mara Bănică, la o altă televiziune.

„M-a comparat cu Cireşica, or, pe noi ne despart câteva facultăţi, câteva cărţi în mai multe limbi", a mai explicat Carmen Harra. „Sunt nişte aberaţii, nu ştiu dacă să râd sau să plâng. Vă miraţi că m-am enervat? Clinton a sărit să bată un jurnalist; nici eu nu m-am controlat ieri", şi-a justificat ea ieşirea cu pricina.

Atacurile au mirat-o mai ales deoarece au venit din partea unei ziariste: „Acesta nu e jurnalism, în America astfel de oameni ar fi fost azi după gratii. Femeia care a aruncat cu făină în Kim Kardashian este în puşcărie", şi-a exprimat ea mirarea.

Deşi îşi menţine afirmaţia conform căreia se va întoarce în ţara de origine „când veţi da Cezarului ce e al Cezarului", ea a afirmat că nu are cum să-şi uite plaiurile natale: „Îmi recunosc rădăcinile, sunt o ţărancă din Ardeal, am şi cântat ardeleneşte. În fiecare dintre conferinţe încep prin a spune că vin din România", a mărturisit Carmen Harra.

Ea a încercat să pună punct şi controversei în mijlocul căreia se află un tablou pe care îl deţine şi despre care spune că ar fi estimat la circa un milion de dolari: „L-am achiziţionat cu mult mai puţin, dar valorile unor astfel de artişti pot creşte extraordinar de mult. Dacă nu ştim, mai bine ţinem gura închisă", le-a recomandat ea detractorilor, arătând un certificat de autenticitate al picturii cu pricina.

"M-au făcut şi prostituată, spunând că «nu-ştiu-cine», de care n-am auzit în viaţa mea, ar fi vrut să aibă relaţii sexuale cu mine", a comentat Carmen Harra o altă afirmaţie făcută la adresa ei. Ţintă a atacurilor a devenit şi fiica sa, pe care a încercat să o scuze pentru faptul că are probleme când trebuie să se exprime în limba mamei sale: "Nu trăieşte în România, nu a fost la şcoală românească. Vă bateţi joc de un copil", le-a mai reproşat celor care au comentat la adresa ei şi a familiei sale.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
anca serea jpeg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan