Carmen Harra, la un pas de moarte: a suferit un infarct în avion şi a ajuns la terapie intensivă

Ultima actualizare:

    Carmen Harra
Carmen Harra

Prezicătoarea Carmen Harra s-a zbătut în urmă cu câteva săptămâni între viaţă şi moarte. Ea a suferit un atac de cord în avion, la peste 10.000 de metri altitudine, în timp ce zbura către Los Angeles.

Harra a fost resuscitată şi internată la terapie intensivă după ce a ajuns pe aeroportul din California. Medicii i-au spus că a suferit un infarct, dar n-au putut stabili cauza. Cert e că prezicătoarea s-a simţit rău în continuare şi s-a întors la spital cu dureri de cap şi ameţeli.

"Totul a început din senin... Ameţeam, îmi amorţeau mâinile şi picioarele, inima parcă stătea să-mi sară din piept, nu mai vedeam... Aveam când tensiune foarte mare, când una foarte mică, extreme care pot duce la accidente vasculare mortale. Mă durea tot corpul şi simţeam că totul se sfârşeşte. Ştiam că am o problemă de sănătate, dar medicii îmi repetau că n-am nimic. După zeci de teste, au descoperit că totul era din cauza unei artere de la rinichiul stâng. Aceasta se strangulase şi nu mai iriga organul cu sânge. Am luat pastile, însă degeaba. Medicii mi-au spus că singura mea şansă rămâne operaţia", a declarat Carmen Harra pentru ziarul Ring.

Ca prin minune, problema s-a rezolvat după o lună, astfel încât nu a mai fost nevoie de operaţie. Totuşi, ea nu poate veni în România prea curând, aşa cum îşi dorea; medicii i-au spus că e prea periculos pentru sănătatea ei. "Voi ajunge în Bucureşti de-abia prin iunie", a mai spus Harra pentru ziarul Ring.

«După o oră am simţit că nu mai văd nimic. Timp de patru ore starea mea a fost foarte gravă. Dumnezeu a spus că nu e timpul meu să mor. Doctorii nu au înţeles ce s-a petrecut cu mine şi după două săptămâni au descoperit că una din arterele mele este înfundată. Am fost programată la operaţie. M-am prezentat la operaţie şi după investigaţii au constatat că artera s-a deblocat iar operaţia nu a mai fost necesară», a spus Carmen Harra, la Acces Direct.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net