Carnagiu în staţiunea Băile Herculane: zeci de câini au fost otrăviţi pe stradă

Ultima actualizare:

Margareta Khiş povesteşte cu disperare faptul că după o plimbare obişnuită, „Sufleţel“, câinele familiei a murit în mai puţin de două ore. „Noi suntem convinşi că a inhalat o substanţă otrăvitoare. În cursul unei săptămâni mai mulţi câini comunitari au fost văzuţi morţi pe marginea drumului“, spune Margareţa Khiş. Primarul Băile Herculane Nicuşor Vasilescu spune că nu este reponsabil pentru moartea câinilor comunitari sau cei domestici. „Este adevărat că nu am pus pe primul plan gestionarea câinilor comunitari“, a spus primarul oraşului

Analize la DSVMembrii Asociaţiei „Dogs Center“ au merg la Băile Herculane pentru a vedea ce se întâmplă. Loredana Palcovici, membră a asociaţiei a luat decizia de a aduce la Reşiţa un cadavru pentru a se face un examen anatomopatologic. „După ce s-au depus mai multe plângeri la sediul Poliţiei din Herculane am  vrut să aflăm substanţa cu acre aceşti câini au fost otrăviţi“, spune Loredana. După aproape o săptămână, rezultatul laboratorului din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare Caraş-Severin nu poate să evidenţieze cu exactitate substanţa cu care acesta a fost otrăvit. „Suspiciunile de otrăvire cu warfarină au ieşit negative. Specialiştii au precizat că proba primită a fost insuficientă pentru a scoate în evidenţă ceea ce ne interesa“, a spus Loredana Palcovici după ce a primit rezultatele examenului.

Vor să afle adevărulAtât oamenii cărora le-au murit animalele domestice, dar şi membrii asociaţiei nu vor renunţa până când nu vor afla adevărul. „Dacă nu se vor lua măsuri, atunci membrii Asociaţiei „Dogs Center Resita" nu se vor opri până când cineva va răspunde de aceasta crimă. Cei din Asociatie vor fi prezenti ori de cate ori se va mai produce un caz asemănător până când cineva va plati pentru faptele comise“, a mai spus Loredana Palcovici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
momentul in care Prințul Paul este băgat în mașina de Poliție   captura video png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net