Caro a trimis jucătorii acasă

Evenimentele tind să devină din ce în ce mai ilare la FC Vaslui.

După două zile în care niciun jucător nu s-a prezentat la antrenamente, primind liber de la patron, ieri Caro a reuşit să strângă 12 fotbalişti, care s-au antrenat mai mult în silă. Ibericul a încercat să se impună pe gazon, dar jucătorii n-au făcut decât să mârâie şi să-l injure printre dinţi.

"Lasă-ne în p..mea de puşcărie ce eşti", s-a auzit adesea în timpul şedinţei de pregătire. La final, Caro i-a anunţat pe fotbalişti că sunt liberi în weekend.

Vestea a ajuns însă şi la urechile patronului Adrian Porumboiu, care le-a transmis fotbaliştilor să nu lipsească de la şedinţele de pregătire de la sfârşit de săptămână! Omul de afaceri a găsit imediat soluţia pentru a nu-i plăti banii lui Lopez Caro.

Îl va aduce la echipă pe Petre Grigoraş, care va fi director tehnic, iar spaniolul va rămâne cu atribuţii de antrenor!

"Voi chema un specialist la echipă care să vadă ce se întâmplă în momentul de faţă. Nu putem lăsa lucrurile aşa în condiţiile în care avem 5 puncte. E normal să aducem acest specialist mai ales că mâine nu vine Caro la antrenamente. Caro a venit pus doar pe scandal şi vrea să creeze diversiune. Ce face el nu se numeşte profesionalism", anunţă Porumboiu.

Prin aducerea lui Grigoraş peste capul lui, omul de afaceri speră totuşi că fostul tehnician al lui Real Madrid va ceda şi va pleca.

Vasluiul a strâns cinci puncte, iar Lopez Caro i-a găsit vinovaţi pentru eşecuri pe cei mai buni jucători ai echipei: Wesley, Raul Costin, Hugo Luz, Lucian Sînmărtean şi Ghencev.

Practic de-aici a plecat ruptura dintre Porumboiu şi Caro. Spaniolul i-a transmis patronului că are de gând să-i dea afară pe cei cinci, dar omul de afaceri nici nu a vrut să audă de acest lucru.

"La ultima rundă de discuţii a avut nişte propuneri halucinante. Să schimbăm nişte jucători, care erau foarte-foarte buni! Cică să mai luăm cinci jucători! Sunt multe lucruri pe care nu le înţeleg la acest Caro, sunt lucruri desprinse din alte lumi! Toate transferurile făcute de el au fost nereuşite", a dezvăluit Porumboiu.

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
6 front spital jpg
image png
David Popovici aur la Europene jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
cub cheating wife png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg