Casa lui Vasile Turcu, demolată la 6 ani distanță de când s-a sinucis. S-a ales praful de ea!

Ultima actualizare:

Aflata pe Strada Ardeziei,  nr. 2-16, lângă fostul restaurant La Plăcinte, vila pe doua niveluri a lui Vasile Turcu a fost demolată duminică 23 iulie. Un buldoexcavator a pus la pământ locuința în care a fost găsit spânzurat fostul acționar dinamovist în urma cu șase ani. 

Duminica trecută un nor negru de praf s-a așezat în intersecția Caramfil- Șoseaua Pipera. Timp de cinci ore câțiva muncitori și un buldoexcavator au dărâmat locuința construită pe două niveluri, de culoare roșu închis, cu garduri înalte, în culori roși, precum cele ale echipei Dinamo. Toată clădirea a fost pusă la pământ pe parcursul a doua zile. Fiind foarte mare și foarte bine construită, mașinăria specializată nu a reușit să o transforme în moloz din prima zi. Cei care au trecut prin zonă au privit îndelung toată acțiunea și s-au întrebat de ce se demolează și cui aparține imobilul. Ei bine, această casă a aparținut lui Vasile Turcu și se pare că a fost vândută de familia  acestuia. Cel care a cumparat-o a oferit bani grei proprietarilor iar pe terenul respectiv urmează să fie construit un alt imobil. 

Imobilul în care s-a sinucis Vasile Turcu

După cum se știe, casa respectivă a fost locul în care s-a petrecut cel mai mediatizat eveniment de acum 6 ani. Astfel, pe 1 martie 2017, omul de afaceri, măcinat de problemele care l-au făcut să cedeze psihic, s-a dus în subsolul vilei aflate în Sectorul 1 al Capitalei și s-a spânzurat. A fost găsit de soția sa Elena, care a chemat Salvarea. Medicii l-au resuscitat, iar pe 3 martie, din cauza manevrelor de resuscitare, afaceristul a suferit fracturi ale coastelor, care nu i-au afectat, însă, sănătatea. Personalul medical nu a mai avut ce să facă. „E la fel cum era Shumacher (celebrul pilot de Formula 1 – n.r.). Nu i s-a mai oxigenat creierul și este în comă de tip Glasgow”, au explicat surse medicale pentru evz.ro la vremea respectivă.  Scorul Glasgow 3 înseamnă, în termeni medicali, cea mai gravă formă de comă. 

Iată că locuința în care fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo București care purta în temelii amintirea unei vieți umane a fost ștearsă din temelii intr-o zi de sărbătoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net