Câştigă cu taloanele surpriză la Bingo România!

image
Dacă ai cumpărat astăzi ziarul Click! ai găsit deja talonul surpriză care îţi poate aduce premii în bani

Click! le-a pregătit cititorilor fideli o nouă surpriză! În fiecare vineri, cumpără ziarul preferat alături de ghidul tv pe care vei găsi un talon. Cu el ai şansa să câştigi la emisiunea Bingo-România.

Un nou concurs, noi şanse de câştig. Dacă ai cumpărat astăzi ziarul Click! ai găsit deja talonul surpriză care îţi poate aduce premii în bani. Regula jocului e tare simplă. Talonul pe care îl găseşti ataşat de coperta ghidului tv conţine un cod unic de identificare.

simeon stalpnicul png

În această duminică, în cadrul emisiunii Bingo România, difuzată începând cu ora 15.00 la Kanal D, vor avea loc extrageri speciale. Urmăreşte codurile extrase şi vezi dacă te numeri printre câştigători. La fiecare ediţie, sunt puse în joc 20 de premii în valoare de 500 de lei fiecare, dar şi un premiu în valoare de 5.000 de lei. Cu talonul pregătit de Click! mai ai încă o şansă de câştig.

Cove te aşteaptă în fiecare duminică, începând cu ora 15.00, la Bingo România

simeon stalpnicul png

Tot ce trebuie să faci este să decupezi o parte a talonului şi să o depui în urnele necâştigătoare amenajate la fiecare vânzător stradal de bilete Bingo România. Atenţie: e important să păstrezi partea din talon care conţine codul de identificare. Talonul pe care l-ai depus va intra în jocul de Bingo de la tv. Ai şansa să câştigi premii speciale. Deci, nu uita: poţi câştiga atât cu codul talonului, pe care trebuie să-l păstrezi, dar şi cu talonul surpriză pe care-l vei depune în urne. Astfel de taloane veţi mai găsi în ghidul tv şi în 4 şi în 11 aprilie. Mult succes!

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Tora Vasilescu
Adelina Pestriţu
Mihai Șora Sursă: Profimedia
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
Simona Halep, EPA jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg