Câştigătorul de la «Dansez pentru tine»: «Vreau să-mi iau casă cu banii primiţi»

image
George Boghian (Fotografii: Pro TV)

La George Boghian, un tânăr singur pe lume, care până acum a trăit într-un centru de plasament, a venit deja Moş Crăciun. Şi încă unul generos! El a câştigat 60.000 de euro vineri seara, la «Dansez pentru tine» (Pro TV), alături de partenera sa, Roxana Ionescu.

Bucuria pe care a trăit-o George vineri seara  nu poate fi descrisă în cuvinte. Copleşit de emoţii, tânărul a izbucnit în plâns, îmbrăţişat de partenera sa de dans, Roxana Ionescu, de coregrafa lor şi de ceilalţi concurenţi.

simeon stalpnicul png

„Este pentru prima dată când iau locul întâi într-o competiţie şi primesc şi altceva în afară de o diplomă. Nu mă aşteptam, nu aveam încredere în mine. Abia acum, la sfârşit, am început să am", ne-a mărturisit George ieri, la sediul Pro TV, după o noapte nedormită.

simeon stalpnicul png

A petrecut până dimineaţa cu echipa emisiunii. „Aici mi-am făcut adevăraţi prieteni, ei sunt, pentru mine, ca o familie. Din acest punct de vedere, îmi pare rău că s-a terminat concursul pentru că nu o să-i mai văd. Sper, totuşi, să ţin legătura cu Roxana, Cocuţa ş i Monica", mai spune George.

simeon stalpnicul png

Nu şi-a făcut multe planuri de viitor. Ştie doar că până marţi va sta la pensiunea lor din cantonament, după care se va muta la Roxana. Vedeta a vrut să-i facă o surpriză şi l-a anunţat vineri seara. Crăciunul îl vor petrece împreună şi, mai departe, George speră să-şi cumpere o locuinţă a lui, să continue să danseze şi să ia cursuri de pictură.

„Toată viaţa mi-am dorit o cameră a mea. Nu am avut până acum pentru că o împărţeam cu alţi copii din centrul de plasament. Cu banii de la Dansez vreau să-mi iau o locuinţă. Nu contează dacă e casă sau apartament, câte camere are sau unde e plasată. Important e să am camera mea. E tot ce vreau. O să-i pictez singur pereţii. De altfel, tot ce-mi doresc în acest moment este să pictez un tablou", adaugă George.

Premiul de 60.000 de euro a picat exact când era mare nevoie de el: pentru că împlinise deja 21 de ani, tânărul trebuia să părăsească centrul de plasament. Din acest moment, însă, toate problemele şi grijile i s-au luat de pe umeri. Viitorul îi apare acum în alte culori, mai vesele. „Sunt împlinit. Simt că viaţa se revanşează faţă de mine", a mai spus George.

În afară de echipa Pro TV, copiii din centrul de plasament sunt singurele persoane apropiate lui George. Şi-a propus să-i ajute şi să le facă o surpriză.

„Înainte de a mă muta la Roxana, vreau să mă duc până la Dorohoi. Ei au un spectacol acum, în decembrie, şi aş vrea să particip, să le ofer un moment artistic", mărturiseşte George. De fraţii şi de mama lui nu mai ştie nimic de aproape un an. Şi, pentru că toată viaţa şi-au petrecut-o despărţiti, recunoaşte că sentimentele materne şi frăţeşti îi sunt străine.

simeon stalpnicul png

Nicoleta Luciu şi Attila Hainer s-au clasat pe locul al doilea, obţinând 20.000 de euro, iar Oana Ioniţă şi Ali pe locul al treilea, câştigând suma de 15.000 de euro.

Nu doar finaliştii a fost sprijiniţi financiar, ci şi toţi concurenţii ieşiţi din concurs, care au primit sume cuprinse între 6.000 şi 12.000 de euro fiecare. De asemenea, fiecare caz umanitar prezentat în emisiune, pentru care au dansat Inna, Horia Tecău şi Iulia Vântur şi Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru a primit câte 3.000 de euro. Suma totală a premiilor oferite în marea finală a celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii s-a ridicat astfel la 152.000 de euro.

Cel mai greu moment din cadrul emisiunii a fost cel în care Monica Davidescu s-a accidentat, imediat după prima ediţie. George a suferit mult, era speriat, descurajat şi nu ştia care va mai fi traseul său la Dansez. S-a bucurat când alături de el a venit Roxana, o dansatoare cu experienţă. Şi, cum se spune că „tot răul spre bine", George a ieşit învingător.

simeon stalpnicul png

Monica a urmărit cu sufletul la gură finala emisiunii, iar ieri l-a sunat pe George să-l felicite. „M-am bucurat enorm pentru el. În cele câteva săptămâni, cât am lucrat împreună, ne-am împrietenit, el e un băiat bun. Cred că vom mai ţine legătura dacă el rămâne în Bucureşti", ne-a transmis actriţa.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
the sandman jpg
cub laura cosoi png
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg