Cât mai tărăgănaţi ancheta în dosarul Huidu?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un accident cumplit, trei vieţi pierdute şi multă suferinţă în familia celui care l-a provocat. Au trecut mai bine de trei luni de la tragedia de care se leagă numele "cârcotaşului" Şerban Huidu, însă ancheta e departe de a fi gata. Mai mult, se pare că mai sunt necesare încă două luni pentru finalizarea expertizei criminaliştilor.

Nimeni nu are o explicaţie pentru faptul că testele care ar fi trebuit să fie deja gata durează atât de mult. Deşi iniţial s-a spus că în ianuarie expertiza va fi încheiată şi vom afla viteza maşinii cu care circula Şerban Huidu, dar şi cauza accidentului provocat de vedetă, rezultatele întârzie să apară.

"S-a dat un termen de 80 de zile. Am solicitat reducerea termenului şi ni s-a răspuns că nu se poate. Expertiza va fi gata... când o vom termina!", a spus Carmina Reit, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

simeon stalpnicul png

Acum se avansează un nou termen: luna martie. Declaraţia îi aparţine directorului adjunct al Institutului Naţional de Expertize Criminalistice, Grigoraş Beţiu, citat de MIXTV. Analizele tehnice vor arăta ce viteză au avut cele două maşini înainte de producerea accidentului şi dacă este posibil ca autoturismul lui Şerban Huidu să fi derapat.

În declaraţiile susţinute în faţa anchetatorilor, la mijlocul lunii octombrie, anul trecut, imediat după accident, vedeta a spus că maşina a derapat şi că nu ştie ce viteză avea. Pentru a obţine informaţiile necesare, în acest dosar s-a dispus şi s-a efectuat deja un experiment cu maşini similare.

Maşina lui Şerban Huidu, un Mercedes ML, a fost serios avariată în urma accidentului

simeon stalpnicul png

Asta chiar pe Drumul Naţional 1, în zona unde bolidul condus de Şerban Huidu a lovit, în 16 octombrie 2011, o maşină care circula din sens opus şi a omorât trei oameni. Criminaliştii nu fac însă publice rezultalele experimentelor şi spun că acestea vor fi trimise doar anchetatorilor.

Văduva victimei lui Huidu: «Mi-a distrus familia. Vreau să se facă dreptate!»

Văduva lui Ştefan Balog, cel care se afla la volanul maşinii care a fost zdrobită de SUV-ul lui Şerban Huidu, spune că omul de televiziune i-a distrus familia şi că nu are nici o înţelegere financiară cu acesta. Declaraţia a venit la două săptămâni după ce avocatul lui Şerban Huidu, Ioan Mânjină, susţinea că virează, periodic, bani în contul familiilor celor trei victime.

Elena Balog (56 de ani) a spus că şi în situaţia în care Şerban Huidu s-ar fi oferit să-i plătească lunar o sumă de bani, ea nu ar fi acceptat. "Vreau doar să se facă dreptate. Şerban Huidu trebuie să plătească pentru ce a făcut. Mi-a distrus familia", a mai spus văduva lui Ştefan Balog.

Trei oameni au murit în accidentul provocat de vedeta de la Prima TV

Vestea că Şerban Huidu (35 de ani) a provocat un accident mortal pe drumul de la Predeal la Braşov a şocat pe toată lumea, mai ales că nimeni nu se aştepta ca vedeta să urce la volan atât de repede după ce se lovise grav la cap, într-o vacanţă la schi, cu câteva luni înainte.

Duminică, 16 octombrie, în jurul prânzului, maşina condusă de "cârcotaş", un Mercedes ML, a pătruns pe contrasens, la ieşirea din Timişul de Sus şi s-a lovit violent de o Dacia Logan care circula din sens opus.

Ningea, iar şoseaua era umedă. Martorii au susţinut că vedeta circula cu viteză, însă, în faţa anchetatorilor, Huidu a susţinut că a derapat şi că nu ştie ce viteză avea. Şoferul Loganului, Lungu Ştefan Balogh, de 65 de ani, a decedat pe loc.

Tot atunci şi-a pierdut viaţa şi pasagera de pe locul din dreapta şoferului, Magda Drăghici, de 54 de ani. Cel de-al treilea pasager, Ioan Garbis, de 57 de ani, a fost dus în comă la Spitalul de Urgenţă din Braşov, dar a murit a doua zi. Avea hemoragie internă abdominală şi leziuni ale organelor interne.

Mai citeşte şi:

VIDEO: Aşa a intrat Huidu pe contrasens! RECONSTITUIRE CLICK!

Tatăl lui Huidu: Am fost surprins că el era la volan. În perioada asta a avut şofer

În faţa Mercedesului lui Huidu era maşina cumnatei sale

Acestea sunt piesele ce au rămas la locul accidentului produs de Şerban Huidu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net