Cât vom avea de tras după falimentul celor de la EUROINS?

1.194 de creditori înscriși oficiali și 842 de milioane de lei creanțe certe. La care se adaugă un rest de compensații în valoare de 3.166 miliarde de lei solicitate deja în urma unor acțiuni judecătorești. Așa arată tabloul parțial complet al situației actuale a falimentului companiei de asigurări EUROINS.

euroins jpg

El a fost dat publicității vineri, 4 aprilie, de către lichidatorul judiciar CITR, în care se precizează, printre altele, despre existența a peste 800.000 de polițe de tip RCA, azi expirate, la care se adaugă mai bine de 2.300 de polițe de garanții, expirate și la ele la începutul lunii februarie, dar și despre peste 25.000 de litigii declanșate o dată sau imediat după intrarea în faliment a fostului lider al pieții polițelor de asigurări din România.

Statul român nu a reușit să recupereze decât o mică parte din pierderi, adică ceva mai mult de 5,7 milioane de lei, prin vânzarea activelor fostei companii de asigurări.

În prezent, conform aceleiași surse, mai există doar 64 de angajați EUROINS, față de 358, la data declanșării falimentului. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chestorul mihai rus cluj 2018 jpg
image
image
image
image
image
image
index png
Insula Agistri, Grecia FOTO Shutterstock
555 (21) jpg
santorini 4044972 1280 jpg
loc de munca jpg
reguli noi aeroport jpg
dulceata din plante de leac jpeg
printul julian al suediei profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net