Cătălin Botezatu a dat cărţile pe faţă: «Sunt cuplat cu Anda Adam de ani de zile»

Anda adam (facebook) jpeg
Anda adam (facebook)

Designerul a recunoscut că are o relaţie cu cântăreaţa, dincolo de o frumoasă şi lungă prietenie. Cătălin Botezatu a clarificat printr-o intervenţie telefonică la o emisiune tv momentul sărutului de la Sibiu. 

Cătălin Botezatu a declarat prin telefon la emisiunea "La Măruţă" că sărutul de la Media Music Awards a fost regizat. "Acela a fost un moment de regie, un moment în care ea îşi lansa un videoclip. A fost totul pus la punct, a fost un scenariu", a spus designerul.

simeon stalpnicul png
Anda adam (facebook)

Întrebat dacă are o relaţie sentimentală cu cântăreaţa, după ce jurnalistul Mircea N. Stoian i-a spus că el nu crede în ea, Cătălin Botezatu a declarat că artista îi este foarte dragă şi nu este vorba doar de o simplă amiciţie.

"Nu mă interesează ce gândesc oamenii. Nu m-am cuplat cu Anda acum, sunt cuplat cu Anda de ani de zile. Am cunoscut-o înainte de relaţia ei cu Victor Slav, am mai spus-o.", a subliniat Cătălin Botezatu.

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Kate Middleton
„ genie jpg
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg