Cătălin Botezatu, acuzat de sex cu minore

Ultima actualizare:

Joi, Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) a făcut o plângere la Ministerul Public, Direcţia Generală de Protecţie a Copilului şi Consiliul Naţional al Audivizualului în legătură cu afirmaţii indecente făcute de creatorul de modă în emisiunea Te Pui cu Blondele.

„Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil - FONPC consideră că postul Antena 1 a încălcat legea difuzând, miercuri 18 aprilie 2012, emisiunea «Te pui cu blondele», în cadrul căreia au fost promovate comportamente care contravin legii, şi anume sexul cu o minoră. În cadrul emisiunii mai sus amintite, domnul Cătălin Botezatu a afirmat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani", relatează Mediafax

FONPC precizează că, potrivit legislaţiei în vigoare, întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră cu vârsta mai mică de 15 ani constituie infracţiune.

„Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil sesizează autorităţile competente - CNA, Ministerul Public, Direcţia Generală Protecţia Copilului - în legǎturǎ cu afirmaţiile din cadrul emisiunii menţionate şi solicită acestora să acţioneze în consecinţă", se mai arată în comunicat.

FONPC a fost înfiinţată în 1997 şi reuneşte aproximativ 100 de ONG-uri care activează în folosul copiilor şi al comunităţii.

Mai citeşte:

Cătălin Botezatu, despre faptul că şi-a dus băiatul la fete: «Am mers şi-o să mai mergem!»

Cătălin Botezatu şi-a ales o fată din Murfatlar - FOTO

Declaraţie explozivă! Cătălin Botezatu: «Bianca Brad este femeia de care m-am îndrăgostit»

Parteneri

image
image
image
image
image
image
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net