C─ât─âlin Botezatu, aplaudat la Paris ┼či New York!

CLIIMA20110321 0107 1 jpeg
Cătălin Botezatu vine la dezbaterea Tango despre divorţul Columbenilor. (Foto: Click!)

Designerul a ├«nceput acest an cu dreptul, prezent├óndu-┼či crea┼úiile pe podiumurile de mod─â interna┼úionale.

C─ât─âlin Botezatu a fost invitat la Paris Haute Coiffure. El ╚Öi-a prezentat cea mai recent─â colec┼úie Haute Couture la Carrousel du Louvre, o sala de evenimente imens─â, ├«n fa┼úa a 4000 de oameni, informeaz─â ADPM. Crea┼úiile sale au fost alese pentru a completa coafurile celor mai buni stili┼čti din lume, membrii Haute Coiffure Francaise.

Ace┼čtia au oferit unui public avizat tendin┼úele pentru urm─âtorul sezon ├«n materie de coafuri de sear─â, culoare ┼či noi linii de tunsoare. Fiecare stilist, participant ├«n marea final─â de la Paris, a conceput o coafur─â care s─â se potriveasc─â cu o rochie semnat─â C─ât─âlin Botezatu. ├Än urma acestui succes, creatorul a primit mai multe cereri de prezent─âri ├«n Argentina, Brazilia ┼či Mexic, unde urmeaz─â s─â mearg─â ├«n toamna acestui an.

Imediat după Paris Haute Coiffure, Cătălin a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a fost invitat special în seara de gală la New York Couture Fashion Week. Evenimentul a fost organizat în sala mare a Hotelului Waldorf Astoria. Peste 3000 de persoane au participat la seara specială.

Designerul rom├ón a prezentat colec┼úia "Tsarina", cu puternice influen┼úe ruse┼čti. Coafurile au fost realizate, ca de obicei, de Laurent Tourette, iar machiajul - de Mirela Vescan. Una dintre manechine a fost Sandra, finalista de la "Next Top Model Rom├ónia".

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel romero Google Pixel 4a jpeg
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg