Cătălin Botezatu îi îmbracă pe Gerard Depardieu şi Monica Belluci

Ultima actualizare:

    Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu mai punctează un succes în cariera sa. Designerul realiza costumele pentru producţia cinematografică „Falconman", care-i va avea cap de afiş pe nimeni alţii decât Gerard Depardieu şi Monica Belluci. Producţia cinematografică se anunţă a fi un film de excepţie cu super-eroi, femei frumoase şi pasiuni năucitoare.

Gerard Depardieu, Monica Belluci şi Oamr Sharif sunt doar câţiva dintre actorii celebri care vor lua parte la realizarea filmului „Falconman", ce se va filma în România.

Se pare că designerul Cătălin Botezatu este prins până peste cap cu noul proiect şi mărturiseşte că speră ca filmul să înregoistreze succes. Creatorul de modă va participa la realizarea costumelor şi recunoaşte că are emoţii şi că proiectul presupune foarte multă muncă.

„Sper din toata inima sa fie un film de succes si cu un altfel de cast nici nu se poate altfel, sunt onorat ca voi participa la realizarea costumelor, iar din cate am vazut pana acum, vor fi multe, dar sunt sigur ca vom face o figura frumoasa pentru Romania, pentru ca nu vom face doar costumele, ne vom implica in ce tine de par, make up-ul acestui film, vom colabora cu cei mai buni si productia acestui film care se desfasoara in Romania are menirea de a promova Romania, turismul si valorile din Romania", a spus Botezatu la emisiunea "TVR M Magazin" de la TVR 2.

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a declarat că nu i s-a oferit ocazia de a juca într-un film, însă niciodată nu trebuie să spui niciodată.

„Nu stiu daca sunt un bun actor, cred ca trebuie sa imi fac bine meseria pe care o fac, desi am cochetat cu actoria si prima incercare in viata mea a fost aceea de a da la teatru, ii las pe cei care stiu sa faca asta mai bine si sa o faca bine in acest film, dar nu se stie, Never say never...", a încheiat acesta, în emisiunea difuzată la TVR 2 miercuri seară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net