C─ât─âlin Botezatu: ┬źNu m─â v─âd ├«n stare s─â cresc un bebe┬╗

CLIIMA20120225 0140 1 jpeg
C─ât─âlin Botezatu, foto:arhiv─â

C─ât─âlin Botezatu a r─âspuns deschis c├ótorva ├«ntreb─âri incomode despre via┼úa sa intim─â. Creatorul de mod─â a recunoscut c─â ├«n acest moment nu are o rela┼úie amoroas─â ┼či c─â nu este adeptul c─âs─âtoriei.

Cu toate c─â ├«n urm─â cu 7 ani a adoptat la distan╚Ť─â un copil din Malaezia, de ├«ntre╚Ťinerea c─âruia se ocup─â ╚Öi ├«n prezent, designerul a m─ârturisit c─â nu se vede ├«n rolul de tat─â ├«n viitorul apropiat.

"├Än momentul acesta nu sunt cu nimeni din acel punct de vedere. Sunt doar eu cu propria-mi persoan─â. Te na╚Öti singur ╚Öi mori singur. S─â ai ├«n preajma ta o femeie, asta e relativ. Prin via╚Ťa mea trec multe femei dar unele sunt meteori╚Ťi, altele ├«╚Öi mai pun c├óte o amprent─â. ├Ämi plac foarte tare copiii altora. Nu m─â v─âd ├«n stare s─â cresc un bebe de la 0 luni. Cred c─â mi-ar pl─âcea s─â ├«l cresc de la 6-7 luni ├«ncolo. Iubesc copiii, dar nu ╚Ötiu dac─â sunt preg─âtit s─â cresc un copil, dac─â am timp ╚Öi dac─â ├«mi pot asuma o astfel de responsabilitate ╚Öi nu ╚Ötiu dac─â cumva, ├«ntr-un final nu ar deveni subiect ├«ntr-un divor╚Ť, ├«ntr-un scandal mediatic. Tocmai de aceea nu sunt adeptul c─âs─âtoriei. Po╚Ťi tr─âi cu o femeie, po╚Ťi avea o rela╚Ťie ╚Öi un copil f─âr─â s─â fii c─âs─âtorit", a declarat C─ât─âlin Botezatu pentru Zeus TV.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
image png
marian godina sotie georgiana 8 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg