Cătălin Botezatu scapă de riduri cu sânge propriu

Este cunoscut faptul că în materie de tratamente antiîmbătrânire, Cătălin Botezatu are încredere deplină în medicul lui estetician, dr. Iancu Morad, pe mâna căruia îşi lasă faţa de mai bine de trei ani. Ieri, designer-ul a plecat pentru zece zile în America, în Las Vegas şi LA, dar înainte de a se urca în avion a fugit la cabinetul medicului pentru a încerca un taratment nou.


    Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

"Eu am încredere deplină în Morad, nici nu-l întreb ce-mi face, mă dau pe mâna lui şi dacă el spune că ceva este benefic pentru mine, ca să mă conserv frumosşsi decent, nu să arăt ca şi cum aş fi împăiat, ca o piesa de muzeu, mă las pe mâna lui. Cred ca în materie de tratamente faciale împotriva îmbătrânirii feţei nu-l bate nimeni. Şi spun asta pentru că am testat înaintea lui şi alţi medici. Aşadar înainte să plec în SUA am venit şi am experimentat şi Plasma Gel-ul care e invenţia lui", a spus designerul vestimentar.

Ce tratament minune şi-a făcut Bote ne spune chiar medicul lui : "Tratamentul Bio-Lifting induce o rejuvenare facială completă, estomparea ridurilor şi atenuarea vizibilă a cearcănelor. Se bazează pe injectarea unui gel obţinut din celule active recoltate chiar din sângele pacientului. Efectul de lifting este imediat", a spus mediucl Morad Iancu.

despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
bacteria care te poate ucide
masina cu lemne furate din padure jpeg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png