Cătălin Dancu, avocatul lui Șerban Ionescu, despre testamentul actorului: « Magda Catone o să aibă o surpriză»

Ultima actualizare:

    Magda Catone şi Şerban Ionescu au mai vrut să divorţeze o dată, în  2010, dar s-au împăcat  după prima  înfăţişare la Tribunalul Bucureşti
Magda Catone şi Şerban Ionescu au mai vrut să divorţeze o dată, în 2010, dar s-au împăcat după prima înfăţişare la Tribunalul Bucureşti

Cătălin Dancu, avocatul lui Șerban Ionescu și omul care i-a fost alături până în ultima clipă, face dezvăluri despre ultimele momente și ultimele dorințe ale actorului rostite pe patul de spital.

Regretatul actor şi-a făcut testamentul cu două luni înainte să moară și potrivit spuselor avocatului vedetelor,  Magda Catone va avea parte de o surpriză neplăcută în momentul în care acesta va fi citit.

"Există un testament, este sigilat, a fost realizat în prezenţa mea, a unui norat şi a doi martori, şi cuprinde voinţa sa, legat de drepturile de autor, de averea care există şi de bunurile comune din căsnicia cu Magda Catone. După funeralii, familia va fi chemată la notar. Spre disperarea unora, Şerban a fost foarte conştient, foarte liniştit şi foarte categoric, a menţionat exact ceea ce vrea să se întâmple după ce el nu va mai fi. În ceea ce priveşte băiatul nu vor fi surprize, dar în ceea ce o priveşte pe Magda Catone vor fi surprize", a spus Cătălin Dancu la "Happy Hour".

Șerban Ionescu a murit miercuri, în jurul orei 23, la Spitalul Floreasca. Deși sfâșiată de durere, Magda Catone a ținut să se ocupe aproape singură de înmormântare.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net