«Cătălin Josan găteşte mult... şi bine» - Recomandarea Click! Tv pentru marţi, 22 aprilie

Ultima actualizare:

    Cătălin Josan
Cătălin Josan

Astăzi, la “Cireaşa de pe tort”, Cătălin a pregătit un meniu din trei zone diferite: Italia, Georgia şi Coreea. Aperitivul va fi o variantă coreeană a bruschetelor şi celebrele bruschete cu roşii.

Au urmat raţa confiată, servită cu salată şi cartofi, iar pentru Mamasita, Cătălin a pregătit o mâncare de fasole georgiană. Festinul se încheie cu un delicios desert şi vinuri de la Chişinău!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Motivul pentru care Ion Creanga era numit Popa Smantana de cei apropiati  Detalii pe care sigur nu le stiati despre scriitor 1024x609 webp
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net