Cătălin Măruţă se împacă de Crăciun cu Anna Lesko

simeon stalpnicul png

Anna Lesko şi Costel Busuioc vor participa pe 25 decembrie la o ediţie specială de Crăciun a emisiunii "Happy Hour", difuzată de la ora 17.00, la Pro TV, informează televiziunea.

Anul acesta, minunile de Crăciun sunt la "Happy Hour" şi ţin nu o oră, ci două. Pe 25 decembrie, de la ora 17.00, românii vor avea parte de o porţie dublă de "Happy Hour", în care Moş Măruţă şi ajutoarele sale vor ieşi de sub brad şi îi vor surprinde pe telespectatorii Pro TV cu multe daruri alese. În seara de Crăciun, va fi o adevărată minune că Anna Lesko şi Cătălin Măruţă vor sta de vorbă amical chiar pe Happylica., scrie Mediafax.

Seria faptelor bune pe care Măruţă le-a iniţiat înainte de Crăciun se va încheia chiar în ediţia din 25 decembrie, când prezentatorul de la Pro TV va face pace cu Anna Lesko. După ce a încercat de nenumărate ori să îngroape securea războiului, după ce a mers cu maşina de pompieri la casa divei pentru a stinge flacările, după ce a încercat să-i transmită un mesaj de pace în limba rusă sau să-i ofere tablouri pentru a o îndupleca, Măruţă încheie anul cu o victorie şi o împăcare cum nu s-a mai pomenit. Şi dacă i-a luat mai bine de doi ani să facă pace, prezentatorul Pro TV a reuşit, iar în ediţia de Crăciun Anna Lesko se va afla în platoul "Happy Hour".

simeon stalpnicul png

Aceasta va vorbi la Pro TV despre cum erau sărbătorile de iarnă în copilărie, despre cât de mult iubea poveştile cu Moş Crăciun şi nepoţica sa, pe care o invidia pentru că putea să-l îngrijească pe Moş, dar şi despre cât de mult o bucură orice cadou dăruit din inimă, indiferent cât de mic este. Anna Lesko a recunoscut la "Happy Hour" că în cele din urmă a fost impresionată de eforturile lui Măruţă de a face pace, ba mai mult, i-a propus acestuia să încerce împreună să-i împace pe restul artiştilor din showbiz care sunt certaţi. În aceeaşi ediţie, Anna Lesko va cânta live la "Happy Hour" şi îşi va face apariţia într-un minunat costum popular românesc.

Cătălin Măruţă se va întâlni de Crăciun şi cu Costel Busuioc, care vine împreună cu soţia şi copiii săi pentru prima oară într-o emisiune de televiziune. Familia Busuioc, reunită la "Happy Hour", va povesti cum obişnuieşte să petreacă aceste sărbători, dar se va întâlni în platou şi cu Moş Crăciun. Costel Busuioc şi-a amintit cum a început pentru el toată povestea care l-a făcut celebru în toată lumea. Nu s-a ferit niciodată de muncă şi a trudit din răsputeri, găsindu-şi tot timpul refugiul în muzică. Primele cântece le-a învăţat la biserică, iar în ziua de Crăciun obişnuia să meargă la colindat pe la casele oamenilor săraci, pentru a le aduce bucurie în suflete. Plecarea în Spania i-a schimbat viaţa, iar glasul său deosebit, care îi atrăgea în jurul său pe toţi muncitorii din şantierul unde lucra, l-a făcut să fie remarcat la concursul de talente la care a participat. A câştigat acest concurs în Spania şi astfel a devenit cunoscut în toată lumea.

Şi pentru că este Crăciun, Măruţă nu va împărţi aMăruţe, ci va servi doar "dulcinele" şi colinde. Platoul "Happy Hour" se va umple de 13 artişti de muzică populară care vor aduce telespectatorilor un regal de cântece de sărbătoare. Reprezentând toate zonele georgrafice româneşti, aceştia îşi vor uni vocile pentru a-i încânta pe români cu cele mai alese colinde. Veta Biriş, Laura Lavric, Constantin Enceanu, Petrică Mâţu Stoian, Cornelia şi Lupu Rednic, Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Aneta Stan, Elena Merişoreanu, Niculina Stoican, Nicoleta Voica şi părintele Cristian Pomohaci, toţi vor face Crăciunul la "Happy Hour".

Tot o minune de Crăciun este şi faptul că Jean de la Craiova, Octavian Strunilă şi Cătălin Măruţă s-au apucat de făcut cozonaci. Telespectatorii Pro TV vor afla ce reţetă au pus în practică şi, mai ales, ce a ieşit din mâinile celor trei bucătari, pe 25 decembrie, într-o ediţie specială de Crăciun.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg