Cătălin Scărlătescu recomandă o reţetă inedită de Tiramisu
Cătălin Scărlătescu, unul dintre juraţii de la MasterChef, propune tuturor celor care i-au urmărit cu atenţie prestaţia din timpul show-ului o reţetă inedită Tiramisu.
Celebrul bucătar a înlocuit pişcoturile cu pricomigdale şi garantează că rezultatul este unul extrem de delicios.
"Pentru această reţetă, eu înlocuiesc pişcoturile cu pricomigdale, iar în cafea adaug Amaretto Disaronno. Pentru cremă, folosesc 6 gălbenuşuri, care se bat cu 6 linguri de zahăr tos până când se topeşte zahărul. Apoi se adaugă 300 g mascarpone. Pricomigdalele se scufundă în cafeaua cu amaretto (care trebuie să fie rece), după care se aşază în tava în care doriţi să preparaţi prăjitura şi se acoperă cu cremă. Pe deasupra se pune pudră de cacao şi se dă la rece", a spus Cătălin pentru Protv Magazin.