Cătălin Zmărăndescu: «Dumnezeu va da fiecăruia ceea ce merită»

Ultima actualizare:

În cele 29 de zile cât a fost arestat, Cătălin Zmărăndescu şi-a văzut viaţa cum se distruge. Acesta a rămas fără servici, fără casă şi, cel mai dureros, fără soţie. Când a ieşit din puşcărie, acesta a luat viaţa de la capăt, zbătându-se să se ridice din nou. Divorţul de soţia sa, Cristina, alături de care a trăit aproape 15 ani, l-a dat peste cap definitiv.

Acum, după mai bine de 3 ani de la acel episod nefericit din viaţa sa, Cătălin este pregătit să o ia de la zero. Pe 10 martie a câştigat prin K.O. titlul de campion mondial AFC, învingându-l pe americanul Vince Lucero şi trăieşte o poveste de dragoste cu o femeie de peste Ocean.

Când se uită în urmă, la ceea ce a fost, Zmărăndescu devine melancolic. Îi este şi acum destul de greu să vorbească despre perioada "Becali".  "Dacă aş putea da timpul înapoi, nu aş mai lucra niciodată pentru Becali sau oameni ca Becali. Mi-a plăcut Gigi Becali din primii doi-trei ani de când l-am cunoscut eu. Subiectul Gigi Becali este închis pentru mine, este mort. Dumnezeu va da fiecăruia ceea ce merită", a povestit Zmărăndescu pentru Happy Hour.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net