Cataramă şi iubita, la schi în Elveţia, la plajă în Dubai

simeon stalpnicul png

Vacanţă de şapte stele plus! Magnatul Viorel Cataramă şi iubita sa, medicul estetician Adina Alberts, s-au răsfăţat la sfârşit de an în două dintre cele mai luxoase locaţii din lume: Saint Moritz, în Elveţia, şi Dubai. Cei doi îndrăgostiţi abia s-au întors în ţară.

Viorel Cataramă nu ratează nici un prilej pentru a o face fericită pe iubita sa, Adina Alberts. De aproape un an formează un cuplu şi cei doi îndrăgostiţi profită de orice moment liber pentru a pleca împreună în cele mai exotice şi luxoase destinaţii.

Pentru că amândoi iubesc sporturile de iarnă, în special schiul, Viorel Cataramă şi iubita sa au petrecut zece zile în cea mai faimoasă staţiune de resort din Europa, în Alpii elveţieni, la Saint Moritz. Aici cei doi au şi propria lor casă de vacanţă.

În noaptea dintre ani, iubita lui Cataramă a fost una dintre celemai elegante doamne din “Le Club”

simeon stalpnicul png

Anul nou i-a prins mai fericiţi ca niciodată la faimosul Le Club, acolo unde Viorel Cataramă este primul român care a devenit membru.

În paranteză fie spus, acest club exclusivist, unde numai cardul de acces costă 15 mii de euro pe an, îndeplineşte clienţilor cele mai extravagante dorinţe, de la concerte private acasă şi până la survolarea Alpilor în avioane de luptă sau cursuri de formula 1 şi chiar nunţi în deşert.

Tacâmul de Revelion nu l-a costat foarte mult pe magnat, având în vedere că el este membru aici, acesta fiind de doar... 1.200 de euro de persoană!

S-au relaxat 10 zile la plajă

Mai citeşte:

Cataramă, generos de faţă cu iubita

Cataramă şi fosta iubită îşi împart copilul

EXCLUSIV: Iubirea l-a slăbit pe Viorel Cataramă 15 kilograme

Cel mai nou cuplu monden: Viorel Cataramă şi Adina Alberts - VIDEO

După ce şi-au luat porţia de adrenalină pe pârtiile de schi din Saint Moritz, Adina Alberts şi Viorel Cataramă s-au retras spre zonele calde. Mai exact, în Dubai. Şi aici cei doi au o casă de vacanţă unde au petrecut tot zece zile. Au profitat de soare şi, mai ales, de magazinele de lux. Dubaiul este celebru pentru hainele şi bijuteriile de firmă.

Astă-vară au fost în Maldive

Anul trecut, în luna august, abia întors dintr-o vacanţă de lux în Maldive, cuplul Cataramă-Alberts şi-a recunoscutpentru prima dată relaţia

Horoscop dragoste webp
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
andreea antonescu jpg
harry si meghan jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg