Câţi bani ia tatăl Gabrielei Cristea ca să vorbească la TV? Dezvăluie Marcel Toader. Confruntare în PREMIERĂ

Ultima actualizare:

"Acum pot spune şi eu că tatăl Gabrielei vine la TV pe bani, ca să încaseze suma de 7000 de lei pentru un set de 3 ediţii. Ar trebui să-şi tempereze discursul faţă de fiica lui", a spus Marcel Toader până ca Eugen Cristea să ajungă în platoul emisiunii.

Cei doi bărbaţi nu se mai întâlniseră niciodată faţă în faţă, până joi după-amiază, la emisiunea de la Antena 1. Asta, deşi, Gabriel Toader a avut o relaţie de 5 ani cu Gabriela Cristea."Ne purtăm civilizat, că doar suntem doi bărbaţi şi ne asumăm acest lucru", a mai zis bărbatul fostei prezentatoare.

"De ce ne-a făcut fiica mea gunoaie, pe mine şi familia mea? De ce vă despărţiţi, dacă tot o apreciaţi pe fata mea?", l-a întrebat tatăl Gabrielei pe Marcel Toader.

"Aţi încercat vreodată să vă apropiaţi de noi, ca să mă întrebaţi acest lucru? Credeţi că nu i-aţi făcut rău când aţi acuzat-o de crimă, în urmă cu 17 zile (n.r - tatăl s-a referit la durerea provocată mamei vedetei, femeia care a şi decedat)?

Am luat nişte măsuri ca să nu mai apăreţi la un post TV. Ştiu tot ce faceţi dumneavoastră, sunt un om informat. Aţi semnat pe 3 ediţii ale unei emisiuni, dar aţi fost doar în una. Am luat eu măsuri să nu mai mergeţi. Aţi târât-o într-o maşină pe Gabriela, s-o duceţi acasă!", a adăugat Marcel Toader.

"Nu e adevărat, minţiţi. Nu aveţi martori, cât le-aţi dat să mintă? Când doctorul mi-a spus că soţia mea, mama Gabrielei, nu are scăpare, am înnebunit", a afirmat Eugen Cristea.

La un moment dat, tatăl vedetei s-a ridicat, de nervi, şi a vrut să plece din emisiune. Simona Gherghe a cerut "publicitate", pentru ca spiritele să se mai calmeze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net