Catrinel l-a aşteptat pe Moş Crăciun pe plajă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

E criză anul acesta, dar Moş Crăciun nu a fost zgârcit cu vedetele. Acestea au dat petreceri  alături de familie şi prieteni, au tăiat porci  şi au primit cadouri cu duiumul.

Pentru Catrinel Sandu acesta a fost cel mai frumos Crăciun din viaţa ei, fiind primul petrecut alături de fetiţa sa, Sara Maria, în vârstă de doar cinci luni.

Fetele lui Trifu au deschis, nerăbdătoare, cadourile

simeon stalpnicul png

Catrinel şi soţul ei, fostul tenisman Gabriel Trifu, l-au aşteptat pe Moş pe plajă, acasă la ei, în Florida (SUA), iar micuţa Sara Maria s-a distrat de minune.

   Citeşte şi:         Catrinel Sandu, vedeta unui spot publicitar în America         Catrinel: «Am făcut botez pe repede înainte» - FOTO         Prodan, chef cu carne din Germania         Bărbaţii Anamariei Prodan fac afaceri împreună!         Şi-au cărat pumni pentru Lazarus

Ea a deschis cadourile de sub brad împreună cu mama ei, micuţa fiind gătită ca-n poveşti, în costum roşu de Crăciuniţă.

Înainte să-l primească pe Moşu' în casa lor, Catrinel, Gabi şi Sara l-au întâmpinat pe plajă, pe malul oceanului, la 30 de grade.

Gabi, Catrinel şi micuţa Sara au respectat tradiţiile româneşti chiar dacă se află în America

simeon stalpnicul png

La Prodanca, Moşul a venit pe lac

Sexy-impresara a avut şi ea parte de un Crăciun de vis, alături de familie şi prieteni.

Anamaria şi fetele ei l-au răsfăţat la maximum pe Laur jr

simeon stalpnicul png

„Finul meu a făcut un an şi a venit din Noua Zeelandă ca să-i tai moţul. Aşa că l-am îmbrăcat în moşuleţ şi am petrecut până la ora 15.00, după care am mers la restaurantul Dolce Vita în Snagov unde Moşul adevărat a sosit cu barca pe lacul Snagov încărcat de cadouri", a povestit Anamaria pentru Click!

Vezi aici mai multe poze de la Crăciunul Prodancei

La petrecerea de la Snagov au fost prezenţi 30 de prieteni, dar şi Anca, sora Anamariei cu soţul, Anthony şi Maya, fetiţa lor.

simeon stalpnicul png

Lazarus şi-a luat brad de patru metri!

Luis Lazarus nu şi-a petrecut zilele de Crăciun înconjurat de vedete sau bogătani, ci a stat acasă alături de mama, bunica, unchiul şi fetiţa sa.

Lazarus a tăiat un metru şi jumătate din pomul de Crăciun ca să-i încapă în casă. Fetiţa lui Ana a fost cea mai încântată

simeon stalpnicul png

Uite cum a pregătit Lazarus, bradul de Crăciun

După o zi întreagă de căutări, Lazarus a găsit un brad imens, de peste patru metri, din care, însă, a fost nevoit să taie un metru ca să încapă în sufragerie.

Cea mai fericită a fost fetiţa sa, Ana, care a fost prima la împodobit. Lângă brad, ea a găsit un căluţ înaripat care cântă şi dă din aripi, dar şi un munte de dulciuri.

image
image
image
image
image
image
Regina Letizia profimedia 0781349660 jpg
chess g8fdc050a6 1280 jpg
Catalog note scoala elevi profesor FOTO Inquam Photos Octav Ganea jpg
concediu medical freepik jpg
desert ge0e293cbb 1280 jpg
62090193 jpg