Catrinel Sandu: «Am predat dansul în SUA până în luna a opta de sarcină»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce a născut, Catrinel Sandu şi-a dedicat cea mai mare parte a timpului micuţei Sara. Deşi este extrem de fericită în Statele Unite, alături de soţul ei, fostul tenismen Gabriel Trifu, şi de fiica ei, prima "Bebeluşă de la Cârcotaşi" a mărturisit că îi lipseşte România, îi este dor de părinţi şi de dans.

Deşi a predat la o şcoală de dans din Statele Unite, Catrinel a renunţat după ce s-a născut micuţa Sara, în urmă cu doi ani.

"Îmi lipseşte dansul. Înainte de naştere, am predat dansul în SUA până în luna a opta de sarcină. Într-o zi, Gabriel a venit şi m-a luat şi i-a spus să nu mai vin de a doua zi, că o să nasc acolo", a mărturisit Catrinel, pentru emisiunea "Poveştiri adevărate", de la Acasă TV.

Catrinel, alături de soţul ei, Gabriel Trifu, a botezul fetiţei lor, Sara (Foto: Arhivă)

simeon stalpnicul png

Frumoasa blondă a declarat că deşi s-a mutat în SUA de 4 ani, pentru ea "acasă" înseamnă România.

"Viaţa în Florida este frumoasă pentru că acolo este casa mea. Acolo s-a născut fiica mea. Chiar dacă am plecat de 4 ani şi ceva din ţară, pentru mine «acasă» înseamnă tot România, cu bune şi cu rele. Îmi lipsesc foarte multe lucruri în SUA. Revin în România cel puţin o dată pe an. Îmi pare rău că nu mai sunt mereu alături de părinţii mei, mai ales că vor avea tot mai multă nevoie de mine, pe măsură ce înaintează în vârstă. Sper să-i conving să se mute cu mine în Statele Unite", a afirmat Catrinel.

Ea a mărturisit că îşi mai doreşte un copil, eventual un băieţel.

"Sunt extrem de împlinită, extrem de mulţumită de familia mea, de soţul meu, de părinţii mei, evident şi de Sara. Ea mi-a schimbat foarte mult viaţa în bine. Mi-aş dori un băieţel, dar nu lucrăm la asta. Înainte să o am pe Sara, dacă mă întreba cineva ce vreau să am, spuneam că îmi doresc un băiat, însă acum sunt foarte fericită cu Sara", a adăugat Catrinel Sandu.

Citeşte şi:

Catrinel Sandu: «Mă străduiesc să fiu o mamă perfectă şi o nevastă minunată»

Fetiţa lui Catrinel Sandu a tăiat tortul cu picioarele

Catrinel Sandu dansează doar în dormitorul soţului!

Catrinel stă la 4 minute de plajă, în Florida

image
image
image
image
image
image
muraturi podea  jpg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
case pestera china captura video jpg
Bomboane Ferrero Rocher FOTO doctorcasado.es
sighisoara jpg
marie curie captura video jpg
vis jpg
image
actualitate.net