Catrinel Sandu: «Mă costă 7.000 $ să nasc în SUA»

image
Catrinel şi Gabi sunt căsătoriţi din 2006 şi locuiesc în Florida de 5 ani

Mai sunt câteva zile şi îi vine sorocul! Catrinel Sandu (36 de ani) devine mămică din nou, la 22 decembrie, iar naşterea va fi prin cezariană.

De altfel, şi când a adus-o pe lume pe Sara, fetiţa ei în vârstă de trei anişori, blonda a apelat tot la această metodă. Stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii, mai precis în Florida, alături de soţul ei, tenismanul Gabriel Trifu (37 de ani), Catrinel Sandu a intrat pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte pregătirile pentru venirea pe lume a celei de-a doua fetiţe.

„Se va numi Lara-Nicole şi se va naşte la 22 decembrie, la clinica «Women Center Lakcwood Ranch», care este o clinică doar pentru naşteri, nu un spital. Acolo am născut-o şi pe Sara, tot cu aceiaşi doctori. Voi face cezariană, la fel ca la prima naştere. Noi avem asigurare medicală, dar tot va trebui să plătim ceva, nu mult, comparativ cu cei care nu au asigurare. Dacă nu ai asigurare, costul unei naşteri, cu spitalizare cu tot, ajunge la 10.000 $. Eu plătesc cam 7.000", a declarat Catrinel, pentru Click! Viitorii părinţi au pregătit pentru bebeluş toate cele necesare, camera este aranjată, căruciorul cumpărat, hăinuţele aşezate în ordine şi jucăriile gata s-o întâmpine pe micuţă.

„Părinţii mei sunt aici, Sara abia aşteaptă să devină surioară mai mare. Toată lumea este încântată să vină bebe, mai ales că vom ajunge acasă din spital pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului", ne-a mai spus Catrinel.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg