Ce a făcut Sore înainte de concertul de 1 iunie cu LaLa Band! Imagini incredibile

Ultima actualizare:

    Sore
Sore

Pe 1 iunie, Sore Mihalache, a avut programate repetiţii pentru concertul alături de colegii ei de la LaLa Band la Arenele Romane, însă înainte de eveniment a mai avut de bifat o întâlnire neobişnuită

Sore Mihalache a fost pictata de artistul italian Guido Daniele la Băneasa Shopping City. Evenimentul a avut loc de la ora 11:00, în zona Town Square la parterul centrului comercial Băneasa Shopping City. După sesiunea de pictură, Sore a sta de vorbă cu fanii săi și a oferit celor prezenți autografe. Artista este primul model din România cu care Guido Daniele va colabora.

Sore alături de Guido Daniele
Sore alături de Guido Daniele

S-ar părea că între 30 mai și 9 iunie se prezintă, în premieră în România, o colecție de fotografie unică, celebră în toată lumea: „Handimals - Wildlife on the Human Hand". „Handimals - Wildlife on the Human Hand" semnată de Guido Daniele, cel care a pictat-o pe Sore, cuprinde 24 de fotografii ale unor picturi pe mâini, ce ilustrează diferite animale. Detaliile fine şi poziţia atent studiată a mâinilor subiecţilor fac din lucrările care compun această colecție copii fidele ale naturii. Atât picturile, cât și fotografiile sunt realizate de artistul Guido Daniele.

Sore alături de Guido Daniele
Sore alături de Guido Daniele

Cu o experienţă de peste 40 de ani în domeniul artei, Guido Daniele s-a remarcat ca ilustrator hiper-realist. Artistul a devenit celebru pentru picturile sale extrem de creative: așezându-și modelele în diverse poziţii, Guido le folosește corpul drept pânză vie, recreând portrete și peisaje uimitor de realiste. De-a lungul timpului, lucrările sale au fost aplaudate în toată lumea. Evenimentul „Handimals - Wildlife on the Human Hand" face parte din săptămâna pe care Băneasa Shopping City o dedică familiei, oferind experiențe noi și inedite, prin care vizitatorii de toate vârstele își pot exersa imaginația creativă.

Sore şi maestrul pictor
Sore şi maestrul pictor

Totodată, unul dintre vizitatorii centrului comercial se va bucura de o experiență unică: va fi protagonistul următoarei sesiuni de live painting. Guido Daniele va picta următoarea sa creație pe mâna unui român norocos, pe data de 8 iunie, începând cu ora 16:00! Pentru a câștiga, participanții trebuie să completeze cuponul oferit de către promoterii din centrul comercial. În același timp, în primele două weeked-uri din luna iunie, cei mici vor putea face primii pași în lumea artei, inspirați de picturile lui Guido Daniele. În cadrul atelierelor organizate în parteneriat cu şcoala de artă Rembrandt, copiii vor învăța tehnici de quiling, origami sau decorare de mănuşi.

Sore
Sore

Mai multe detalii despre colecția „Handimals - Wildlife on the Human Hand", concurs și programul atelierelor pentru copii sunt disponibile pe http://www.baneasashoppingcity.ro/ro/evenimente/item/1296

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net