Ce actor a lăsat marea pentru o partidă de pescuit - FOTO

Ultima actualizare:

Ca mulţi români, Panc a ales să plece pentru câteva zile din Bucureşti şi să petreacă Ziua Muncitorească nu la mare, ci la pescuit.

Drept dovadă, artistul şi-a postat pe pagina de Facebook o fotografie de la faţa locului, cu prada capturată în undiţă..

Alin Panc a jucat în specacole de la Teatrul Nottara -"Thomas Bechet" - rolul lui Thomas, "Allimprovizo" - rolul lui Leilo; la Teatrul Kabuki - "Kangincino" - rolul lui Yun Yo; la Teatrul Bulandra -"Last News", rolul lui Adi.

Debutul în cinematografie a avut loc in 1993, cu producţia Franta - Ungaria Kira Kiralina. A mai jucat in filme ca: Caesar (Germania), Batavia's Sinking (Germania), The Last Railway Station (Italia- România), You Never Walk Alone (Franţa), Ellite (SUA), Callas Forever (Italia), The 40 Years War (Germania), Vlad (SUA), Bufallo‘s Head, Sex Traffic, Azucena, Cave, 7 Seconds, Natasha, Un acoperiş deasupra capului, Tinereţe fără tinereţe, Legenda nibelungilor.

În televiziune a debutat în anul 2005, cu rolul lui Mihai din serialul "Lacrimi de iubire". În 2006 apărea în rolul lui Feri Varga din "Daria, iubirea mea", în 2007 în "Inimă de ţigan" (Mircea). A mai jucat în "Îngerasii", în 2008, rolul lui Justin Aliman şi în serialul britanic "Ecaterina cea Mare" (2005).

A dublat vocea personajului Louie din filmul american de desene animate "Viaţa cu Louie".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net