Ce dotat e stripper-ul lui Moni Columbeanu!

simeon stalpnicul png

Soţia lui Iri a realizat o şedinţă foto sexy, alături de manechinul ei preferat de la agenţie, un suedez student la medicină şi dansator în timpul liber.

Face ce face Moni şi se înconjoară numai de masculi unul şi unul. Dacă frumuşelul Voicu, zis şi Ricky Martin, nu prea avea cu ce se lăuda la capitolul bărbăţie, acum soţia lui Iri a început o colaborare profesională cu un model suedez, de la propria agenţie, foarte dotat, alături de care a realizat, joi, o şedinţă foto în ipostaze sexy.

Citeşte despre tinereţea zbuciumată a Monicăi Columbeanu:Interlopul care a sechestrat-o pe Moni, arestat

După ce s-a fript cu câţiva şoferi pe care i-a ales din rândurile manechinilor şi care au abandonat-o pentru podiumurile de prezentare, acum Moni şi-a găsit un alt frumuşel, în compania căruia petrece din ce în ce mai mult timp, în ultima vreme.

Astfel, soţia lui Irinel a făcut câteva reclame şi şedinţe foto împreună cu modelul suedez, Ejjan, care studiază medicina la Cluj şi practică streapteasul, în timpul liber.

Mai citeşte:Moni Columbeanu, scoasă de Neghină de pe podium!Monica: «De astăzi mă comport ca o jigodie!»Moni l-a făcut "retardat" pe partenerul ei de la "Dansez pentru tine"Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!Moni, lăsată baltă şi de ultimul şofer!Moni Columbeanu, goală pentru 25.000 de euro

Monica este încântată de tânărul cu care a realizat, joi, o nouă şedinţă foto pentru centrul de slăbit Silhouette, a cărui imagine este.

Vezi aici cum era Moni cu şoferul Voicu lângă ea.

Soţia lui Irinel a pozat în ipostaze sexy alături de manechinul suedez, care este şi foarte dotat de la brâu în jos, spre deosebire de fostul ei şofer, Voicu.

"Mă înţeleg foarte bine cu Ejjan. El este manechin la mine în agenţie şi am făcut câteva reclame şi şedinte foto împreună. Mergem chiar şi la club împreună să ne distrăm", a declarat Moni.

Citeşte despre Moni la «Dansez pentru tine»:Moni Columbeanu se teme de duelMoni, pusă la perfuzii pentru a rezista la «Dansez pentru tine»Moni, umplută de vânătăi la "Dansez pentru tine"Ce sâni vom vedea la «Dansez pentru tine»!

Voicu Pânzar (stânga) a lăsat-o pe Moni pentru Bote

simeon stalpnicul png
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
incendiu colentina foto isu  jpg
George Burcea in Wednesday jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg