Ce minuni ies din mâinile ei!

simeon stalpnicul png

Ana Munteanu a impresionat juriul de la „Românii au talent" cu desenele pe care le realizează în nisip şi care spun fiecare o poveste. Cu toate acestea, tânăra artistă se pricepe de minune şi la pictura în culori. Arta care a făcut-o celebră şi-a însuşit-o abia acum trei ani.

Originară din Chişinău, Ana Munteanu (27 de ani) se poate mândri cu o experienţă extrem de vastă într-ale desenului, exersându-şi talentul încă de mică. „Toată copilăria am petrecut-o desenând cu tot ce găseam prin casă, după care mama a decis să mă dea la «Centrul de Creaţie al Copiilor»", a povestit aceasta, pentru Click! Deşi a absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Republica Moldova, specialitatea pictură de şevalet, Ana mărturiseşte că nu s-a ferit să încerce lucruri noi.

„Am făcut şi decor artistic pentru cafenele, aerografie pentru câteva cluburi, decoruri de platou tv, mai fac şi portrete la comandă", a mai spus Ana.

Arta de a desena în nisip (sandart, n.r.) a descoperit-o într-un filmuleţ pe YouTube şi a fost impresionată de artistul Ungar Ferenc Cako, „părintele sandart".

Ana pictează şi pe pânză, în ulei. Aici, tablourile „Butterfly nr. 2” şi „Soul Asylum”

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cu toate acestea, abia recent a prins curaj să exerseze, iar rezultatul a fost peste aşteptările ei. „Desenez în nisip de trei ani. Întotdeauna mi-am dorit să fac asta, însă nu am crezut că-mi stă în puteri până la acel moment, trebuia să desenez pe foaie mai întâi mult şi să învăţ", a recunoscut Ana.

Această artă nu este, însă, deloc simplă. „Mai întâi repet câte un fragment de zeci de ori, apoi le unesc şi fac toată istorioara împreună de multe ori. Momentul la preselecţii a durat cinci minute, iar eu aceste cinci minute le-am repetat câte 5-6 ore pe zi", a povestit pictoriţa.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg
image png