Ce nume ar putea primi al doilea copil al prinţului William dacă va fi fetiţă

Ultima actualizare:

    Kate Middleton şi William vor deveni părinţi pentru a doua oarăFoto: Getty
Kate Middleton şi William vor deveni părinţi pentru a doua oarăFoto: Getty

Cel de-al doilea copil al prinţului William ar putea primi, dacă va fi o fetiţă, numele Elizabeth Diana Windsor, în amintirea prinţesei Diana, potrivit declaraţiilor lui Andrew Morton, autorul unei biografii a mamei prinţului William.

Andrew Morton, autorul biografiei prinţesei Diana, în care a dezvăluit adevărul despre relaţia încordată a acesteia cu familia regală britanică, a declarat că William şi soţia acestuia, ducesa de Cambridge, au discutat foarte mult despre cum să îşi numească următorul copil, potrivit dailymail.co.uk.

"William şi Kate au discutat despre numele de fetiţe înainte de naşterea lui George (primul copil al cuplului, n.r.), iar acum speră că de această dată vor avea o fetiţă, astfel încât să îşi poată îndeplini dorinţa de a-i da numele mamei lui William. Nu sunt foarte încântaţi de ideea că probabil numele va fi prescurtat în «Prinţesa Di», dar nu se vor răzgândi", a spus Andrew Morton, care a precizat că are informaţia de la prieteni foarte apropiaţi ai cuplului regal.

Andrew Morton a adăugat că prinţul şi ducesa au luat în considerare şi faptul că mulţi membri ai familiei regale ar putea fi furioşi de botezarea următorului copil cu numele Diana Elizabeth, din cauza "ostilităţii" dintre Diana şi familia regală.

Prinţul William i-a dăruit lui Kate, în noiembrie 2010, inelul de logodnă care a aparţinut mamei sale, Diana, spunându-i logodnicei sale că acela era modul său de a se asigura că mama sa e implicată în eveniment.

Informaţia privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică pe 8 septembrie. Acesta e al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013.

image
image
image
image
image
image
image png
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg