Ce pensie alimentară vrea Vincenzo de la Antonia pentru fetiţă: «I-a cerut banii ca să-şi bată joc de ea»

CLIIMA20120330 0136 1 jpeg
Antonia şi Vincezo s-au căsătorit în mai 2011

Antonia şi Vincenzo Castellano se află în plin proces de custodia fetiţei lor, micuţa Maya. Cântăreaţa vrea ca faa să crească în România, alături de ea, în timp ce fostul ei soţ îi cere să o lase pe cea mică în Italia, la bunicii săi. 

Prin intermediul avocaţilor, Vincenzo i-a propus Antoniei să îngroape securea războiului, acceptând ca fiica lor să crească în continuare în Italia. Mai mult, Vincenzo i-a propus Antoniei şi un program de vizite destul de strict şi i-a solicitat lunar 500 de euro pensie alimentară până când fetiţa va împlini şapte ani, urmând ca după aceea suma să crească la 2.000 de euro pe lună, conform ziarulring.ro.

Întrebat dacă suma solicitată ca pensie alimentară a fost calculată conform prevederilor legale, însemnând 30% din câştigul lunar al cântăreţei, Cătălin Dancu, avocatul lui Vincenzo Castellano, a declarat: "Suma solicitată ca pensie alimentară nu a fost calculată în funcţie de veniturile Antonei, ci în funcţie de necesităţile micuţei şi nivelul de trai din Italia. Antonia nu a depus deocamdată dovada veniturilor ei, deci nu le cunoaştem".

Mai mult, avocatul e categoric în pivinţa unei împăcări a lui Vincenzo cu Antonia: "Nu mai există cale de împăcare. Instanţa va da verdictul".

Surse din preajma lui Vincenzo susţin însă că solicitarea acestuia ca Antonia să plătească pensie alimentară e doar o glumă.

"I-a cerut Antoniei 2.000 de euro pe lună ca să-şi bată joc de ea, n-are nevoie de banii ăştia pentru a o creşte pe Maya!", susţine apropiatul lui Vincenzo Castellano.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg