Ce răspunde Mihai Pocorschi la scandalul cu Florin Grozea de la HI-Q!

Mihai Pocorschi a răspuns, pentru ziarul Ring, acuzaţiilor pe care i le aduce membrul formaţiei HI-Q.

"Am senzaţia că domnul Grozea e într-un con de umbră şi probabil că un scandal îi este folositor. Eu nu am să-l ajut să facă acest lucru. Nu ţin minte dacă în acest moment Hi-Q a mai scos vreun cântec nou. Probabil că prima pagină aşa se obţine.

Ceea ce spune el cu << capete în gură>> este neadevărat. Am vorbit cu el, aşa cum am vorbit cu alte câteva sute de persoane în Adunarea Generală, care majoritatea erau tineri. El este singurul care acuză că i-am dat capete în gură... nici nu mai ţin minte în momentul de faţă.

Poate i-am zis că-mi dă bătăi de cap cu atitudinea pe care o are. De la a da bătăi de cap, până la capete în gură, este drum lung. Florin face nişte acuzaţii vizavi de Adunarea Generală, de Consiliul de Administraţie şi de multe alte lucruri, pe care ar fi bine să le fondeze.

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt destul de simple: nemulţumit de rezultatul votului, Florin Grozea a încercat să facă scandal", a declarat Mihai Pocorshi.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg