Ce s-a ales de vedetele care au fugit din România

Ultima actualizare:

    Elena locuieşte în Florida  împreună cu soţul ei,  americanul Glenn Muttard
Elena locuieşte în Florida împreună cu soţul ei, americanul Glenn Muttard

Jurnalista Corina Drăgotescu a anunţat recent că a obţinut viză de emigrare în SUA după ce a participat la Loteria Vizelor şi va părăsi definitiv România.

Numele ziaristei se adaugă astfel pe o listă destul de lungă de celebrităţi care au părăsit România, mai mult sau mai puţin definitiv. Colegii de la Caţavencii au realizat scurtă trecere în revistă a vedetelor care au plecat să îşi caute fericirea unde umblă câinii cu covrigi în coadă.

În 1990, Ramona Bădescu, cântăreaţa şi manechin, a emigrat în Italia, unde s-a lansat în chiloţi, într-un bar de noapte, apoi pe sticlă, s-a căsătorit cu un baron, a divorţat în 2005, s-a implicat în campania electorală a lui Alemanno şi, în cele din urmă, a ajuns să prezinte moca o emisiune la OTV. În prezent, se judecă cu Diaconescu pentru onorariul pe care nu l-a primit.

simeon stalpnicul png

Elena Cârstea a întins-o din România în 2005, împreună cu fetiţele ei, Sanda şi Adriana, şi s-a măritat c-un cetăţean american. Patru ani mai târziu, Elena a fost operată de anevrism cerebral, iar în prezent, după ce-a făcut foamea prin State, s-a angajat într-un laborator medical. Atenţie, îşi pregăteşte revenirea pe scena muzicală românească! Nu ştim exact ce înseamnă asta.

Fotomodelele Catrinel Menghia şi Mădălina Ghenea (foto dreapta) se descurcă şi ele binişor în Peninsulă. Dacă Menghia împarte patul cu câinele după divorţul de impresarul Massimo Brambati (un monument de gelozie italiană), Ghenea îşi face de cap în compania unor indivizi cu pedigree hollywoodian: Adrien Brody, Leonardo DiCaprio sau, mai recent, cu Gerard Butler şi Jude Law – împreună sau separat, nu ne-am lămurit. E unul dintre puţinele noastre modele de succes extern.

simeon stalpnicul png

Ramona Gabor a prins ideea, dar a greşit continentul: în Dubai nu filmează decât Botezatu şi, practic, e imposibil să ai o relaţie liberă cu doi bărbaţi fără să-ţi asumi o bătaie cu pietre şi o mască de noapte cu acid clorhidric, în cazul în care-i supravieţuieşti primeia.

Află ce au făcut în străinătate Kitty Cepraga, Alexandra Dinu şi Monica Gabor, pe catavencii.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net