Ce să faci în weekend-ul 20-22 septembrie. Activități pentru zilele libere

Ce facem vineri, 20 septembrie?Fără Camille Pissarro, nu există curent impresionist. El este cunoscut, pe drept, ca „Părinte al Impresionismului”. Prin intermediul unor scrisori intime trimise familiei sale s-a creat acest film captivant „Pissaro, părintele impresionismului”, film care dezvăluie viața și opera lui Pissarro. Așadar sunteți așteptați la proiecția documentarului la Palatul Regal, sala Auditorium de la 18.30, iar prețul unui bilet este de 30 de lei.

image

Vineri, White Mahala vin la Hard Rock Cafe, de la ora 21.30, una dintre cele mai îndrăgite și energice formații din peisajul muzical românesc, este pregătită să încânte fanii din țară, și nu numai cu stilul original, vibrant, cu versuri pline de umor, satiră, dar și de spirit. Prețurile încep de la 98 de lei.

image

Ești pregătit pentru cea mai incendiară noapte a anului? „Fire Music” te așteaptă la Altfel Unirii, de la ora 23.00 pentru o seară dedicată celor mai tari hituri din toate timpurile! De la piese clasice care au definit epoci, până la hituri contemporane care domină topurile, DJ-ul va mixa totul live pentru o experiență de neuitat. Fii gata să dansezi toată noaptea, într-o atmosferă vibrantă și plină de energie! Prețul unui bilet este de 20 de lei.

image

Ce facem sâmbătă, 21 septembrie?Spectacol de magie interactiv pentru toată familia. Este un show de magie dedicat celor mici, care participă activ la spectacol, având senzația că ei reușesc, de fapt, să facă trucurile magice, nefiind doar un show demonstrativ de magie. Spectacolul este atent construit pentru copii, dar se vor distra împreună cu părinții acestora. Unde? La Teatrul Nou, de la ora 11.00, iar prețul unui bilet este 57 de lei. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
rsz legume   shutterstock jpg
oua jpg
Passalacqua lacul como jpg
Pensionar batran bani portofel pensie FOTO Shutterstock jpg
camera de hotel jpg
ciclon jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net