Ce sexy a fost Giulia de ziua ei!

Ultima actualizare:

    Salopeta din dantelă a lăsat la vedere silueta impecabilă  a Giuliei, chiar dacă solista  a născut acum şapte luni  o fetiţă, Antonia Sabina
Salopeta din dantelă a lăsat la vedere silueta impecabilă a Giuliei, chiar dacă solista a născut acum şapte luni o fetiţă, Antonia Sabina

Pe măsură ce înaintează în vârstă, este tot mai sexy. Miercuri seară, la aniversarea de 28 de ani, Giulia Anghelescu a făcut furori în două cluburi, purtând o salopetă transparentă, şi a dansat până la 06.00 dimineaţa.

Ocupată până peste cap cu repetiţiile pentru noul single intitulat „Un om cu un Pian", Giulia Anghelescu a uitat de ziua ei de naştere şi nu a mai avut timp să sărbătorească vârsta de 28 de ani alături de familie şi părinţi. Noroc cu soţul, care a avut timp să pună ceva la cale! Astfel, după ce i-a urat „La mulţi ani" şi i-a făcut cadou o haină de blană din vulpe argintie, lungă, în valoare de 5.000 €, Vlad Huidu i-a organizat împreună cu câţiva prieteni un party de pomină, în clubul Tribute din Capitală.

A fost aniversată cu un tort în formă de pian

A fost aniversată  cu un tort  în formă de pian (FOTOGRAFII: LEXAR)
A fost aniversată cu un tort în formă de pian (FOTOGRAFII: LEXAR)

Astfel, miercuri seară, frumoasa Giulia şi-a lăsat fetiţa de şapte luni acasă, cu bona, s-a gătit şi a plecat în club, ca să-şi primiească invitaţii. Îmbrăcată într-o ţinută sexy, all-black, transparentă, artista i-a întâmpinat pe aceştia de la ora 22.00. Multe buchete de flori care abia au încăput în portbagajul maşinii, pantofi, parfumuri dar şi bijuterii, acestea au fost darurile primite de aniversată. Laurenţiu Duţă, Vladimir Drăghia, Corina bud, Bianca Ioniţă, Matteo sau Radu Groza, cu toţii au venit să o felicite.

Soţul ei, Vlad Huidu, a sărutat-o cu foc, în aplauzele invitaţilor

A fost aniversată  cu un tort  în formă de pian (FOTOGRAFII: LEXAR)
A fost aniversată cu un tort în formă de pian (FOTOGRAFII: LEXAR)

Şi pentru că petrecerea a coincis cu lansarea noului proiect de show a lui Ovi, prietenii solistului i-au dedicat Giuliei toate melodiile. Paula Seling, Alexandra Ungureanu, Corina şi mulţi alţii au cântat şi au înveselit atmosfera. Nici artsita nu a rezistat şi a urcat pe scenă să le prezinte noul single pentru care şi-a schimbat culoarea părului, dar şi vestimentaţia. Vlad, soţul artistei a sorbit-o din ochi şi a sărutat-o toată noaptea.

Un alt cadou din partea acestuia a fost şi tortul în formă de pian din care au gustat toţi invitaţii. După ora 02.00, gaşca de petrecăreţi a plecat către un alt club, în care au dansat şi au cântat din nou până dimineaţă.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net