Ce sexy e Gina Pistol de când a rămas fără iubit!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De când fotbalistul Mihai Răduţ nu mai face parte din viaţa ei, Gina Pistol parcă a înflorit! Blondina a avut o scurtă perioadă în care ieşea din casă în ţinute cam prea banale în raport cu frumuseţea ei, pe vremea când se iubea cu Mihai, dar acum a redevenit acea Gina plină de sex-appeal.

Gina Pistol (31 de ani) s-a despărţit de Mihai Răduţ (22 de ani) în pragul Sărbătorilor de iarnă. Cei doi s-au împăcat imediat, pentru că aveau programată o vacanţă împreună, de Revelion, tocmai în Thailanda, şi făcuseră plata deja. Totuşi, lucrurile n-au funcţionat pentru mult timp, aşa că, de cum au revenit în ţară, cei doi şi-au spus definitiv „Adio". De atunci, blondina e din nou singură, iar bărbaţii roiesc în jurul ei mai ceva ca muştele la miere.

Anul trecut, în toiul relaţiei cu Mihai Răduţ, Gina se îmbrăca mai degrabă ca o gospodină decât ca o vedetă tv

simeon stalpnicul png

Conştientă de farmecele sale, Ginuţa a început să iasă în lume îmbrăcată, din nou, în haine care-i valorifică, din plin, atuurile fizice. Pe vremea când era iubita mijlocaşului de la Pandurii, ea se îmbrăca precum o gospodină, cu haine lălâi, fără noimă.

Gina a fost prezentă vineri noapte în clubul B.O.A., la un eveniment organizat de revista FHM. Acolo, a făcut ravagii graţie rochiei negre care i-a pus silueta în valoare şi pe care a asortat-o cu nişte pantofi roşii, cu toc. Frumoasa blondă a atras privirile celor din jur ca un magnet, mai ales că toţi ştiau că nu mai are iubit, un motiv în plus ca să o soarbă din priviri. Astfel îmbrăcată, Gina s-a bucurat de atenţia tuturor şi a chefuit până spre dimineaţă.

La începutul anului, vedeta a recunoscut separarea de Mihai Răduţ. „Nu ar fi fost corect să îi cer să se comporte ca un bărbat de 30 de ani. Era o diferenţă de vreo 9 ani între noi. Pe noi nu ne-a despărţit vreo asistentă tv sau vreo zână. El e un tip familist. În timpul relaţiei, el nu a greşit cu nimic faţă de mine. Ce a fost după nu mai contează", a spus Gina, la Kanal D, imediat după separarea de fotbalist.

Vedetele au venit însoţite de iubiţi la petrecerea FHM

Andreea Bălan a semnat condica la petrecerea dată vineri noapte de FHM, în clubul B.O.A. din Capitală. Desigur, solista a fost însoţită de iubitul ei, solistul Keo. Cei doi au pozat în cuplul perfect. Cu toate acestea, când a urcat pe scenă, pentru un minirecital, Andreea Bănică a uitat că iubitul ei este în public, şi a dat frâu liber mişcărilor provocatoare de dans cu care şi-a obişnuit deja fanii.

simeon stalpnicul png

Roxana Ciuhulescu a fost şi ea prezentă la petrecere la braţul partenerului ei de viaţă, Mihai Ivănescu. Cei doi sunt rar văzuţi împreună la petreceri mondene. Roxana şi Mihai au optat pentru ţinute călduroase, chiar dacă petrecerea a avut loc într-un club, iar vedeta de la ProMotor a ieşit în evidenţă nu doar datorită înălţimii, ci mai ales a rujului roz, electrizant.

simeon stalpnicul png

Şi cântăreaţa Lora a bifat condica la petrecera FHM, tot alături de soţ, actorul de stand-up comedy Dan Badea. Artista a atras atenţia datorită ţinutei sale extrem de decupate... pe spate. Pentru că şi-a prins părul în coadă, pe care a ţinut-o în faţă, nu pe spate, decolteul i-a pus în evidenţă muşchii bine lucraţi la sală sau în multe ore de înot.

simeon stalpnicul png

Iuliana Luciu n-a fost însoţită de vreun bărbat la petrecerea FHM de vineri noapte, ştiut fiind faptul că şi ea, ca şi Gina Pistol, este singurică de o bucată bună de vreme. Astfel, cele două frumuseţi s-au întrecut una pe cealaltă în a-şi acorda atenţii, au stat mult la taclale şi şi-au făcut împreună multe fotografii, zâmbind larg pentru fani.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
autostrada jpg
concediul de odihnă
Chereches prins in Augsburg e1701197222484 640x400 jpg
image png
mihaela bilic facebook jpg
cancer jpg
Moș Crăciun a venit la refugiații ucraineni din România. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cos cumparaturi shutter jpeg