Ce spune despre un bărbat stilul în care face sex

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Genul de activitate sexuală după care partenerul tău tânjeşte spune foarte multe atât despre personalitatea lui cât şi despre relaţia voastră, scrie Cosmo.com.

Extrem de sexy

Vorbit murdar în pat, priviri lascive, mâinile lui pe tot trupul tău... sună cunoscut? Un bărbat care preferă acest gen de sex este, în general, un maestru în arta amorului. Însă dacă acest domeniu este singurul la care se pricepe, ar putea avea probleme cu stima de sine. În momentul în care tu l-ai refuza (să zicem că eşti prea obosită), el ar putea să se simtă desconsiderat. În astfel de cazuri, spune-i că nu ai chef, dar că îl consideri în continuare un guru al sexului.

Dulce şi lent

Preferinţa bărbatului tău pentru săruturi moi şi atingeri uşoare nu-l recomandă neapărat ca fiind mămos, ci indică faptul că este destul de evoluat în plan sexual. Bărbaţii tandrii sunt destul de rari. Dacă însă devii cam enervată de stilul lui lent, încearcă să-l provoci să se mai ghideze şi după impulsuri, altfel se va instala monotonia.

simeon stalpnicul png

Jucăuş şi imprevizibil

Ai lângă tine un bărbat căruia îi place să intre după tine la duş, te leagă la ochi şi vine mereu cu noi idei în ceea ce priveşte poziţiile sexuale? Acest lucru înseamnă că relaţia vostră este destul de solidă astfel încât să vrea să exploreze. Problemele apar în momentul în care tu vrei să laşi anumite lucruri... neexplorate. În plus, dacă insistă să faceţi un lucru neagreat de către tine, dă dovadă de lipsă de respect. Soluţia? Atunci când vine cu o idee care nu îţi surâde, refuză-l, dar propune-i una mai blândă la schimb.

Află mai multe despre viaţă intimă din rubrica SEXUALITATE!

Iute şi furios

Un partener al cărui erotism se compară cu un film cu Vin Diesel poate folosi sexul ca să se elibereze de stres. Aşa că dacă eşti sătulă de atâta acţiune brută în dormitor, înainte să începeţi o seară de pasiune, destresează-l cu o activitate fizică: alergaţi în parc sau plimbaţi-vă cu bicicletele. Vei vedea că va fi mai temperat în pat.

Pe aceeaşi temă:

Fetelor, iată cum vor bărbaţii să arate un preludiu!

Şapte tipuri de sex ce nu trebuie să lipsească dintr-o relaţie

Află secretele fericirii în viaţa sexuală!

Jocuri erotice pentru o viaţă sexuală sănătoasă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
masa de paste jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net