Ce spune Mihai Bendeac după ce a fost făcut praf de Cornel Patrichi

Ultima actualizare:

    Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Cornel Patrichi a făcut câteva remarci destul de acide cu privire la felul în care se comportă  Mihai Bendeac drept membru al juriului emisiunii «România Dansează». În urma declaraţiilor lui Patrichi, Mihai Bendeac a simţit nevoia să dea o replică prin intermediul paginii personale de Facebook.

simeon stalpnicul png

Replica lui Bendeac a venit la scurt timp după aceea, actorul încercând să explice cât de diferite sunt lumile din care provin el şi celebrul coregraf.

«Acest post e crud. E trist. Dar necesar.

Cand am facut proiectele Teatru Tv sau Romanii au Artisti, ne asteptam sa se uite in primul rand generatia mai varstnica. Cei care se bat cu pumnii in piept ca ”nu se mai face televiziune ca altadata” bla-bla-bla..

Ei bine, nu prieteni. S-au uitat tinerii. Publicul matur e ocupat cu emisiuni in care unii se prefac ca sunt inselati de altii si alte asemenea productii. Ipocrizia, insa, nu are limite. Daca ii intrebi, sunt scarbiti de mondenitati si vedete de carton. Dar, acasa, le curg balele sa vada ce-a mai facut Ogica.

Atentie, nu vreau sa generalizez. Vorbim de majoritate.

Daca imi doream sa fiu pe placul tuturor, tranteam si eu un ”Fie ca Lumina si Pastele sa...” in loc sa-mi spun parerea despre religie sau as fi fost cuminte si cu o relatie de fatada ca sa vada lumea ce familist o ard etc

Daca o anumita generatie s-a obisnuit cu limbajul de lemn si batul in fund, nu e vina mea. Apartin unei lumi noi. MAI BUNA DECAT CEA VECHE! Gata cu sentimentalismele.

La tv, eu nu stiu sa fiu decat ASA CUM SIMT. Atunci! pe moment! Eu numesc asta ”A TRAI”. A fi asa cum simti, fara sa te gandesti la nimic. Asa sunt si eu. Asa ma manifest. Uneori imi vine sa urlu de bucurie, alteori imi vine sa ma urc pe masa juriului, alteori sa pup, alteori sa plang, alteori sa rad.

Si nu am sa schimb asta la mine NICIODATA. I

Unii, mai in varsta, ar numi ce se vede in fotografia atasata ”circ”. (evident, peiorativ, jignind artistii de circ ce fac o munca extraordinara).

Eu o numesc VIATA.

E timpul ca pe tineri sa-i doara undeva ce spun batranii. FACT!

O zi faina, prieteni!»,

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net