Ce spune tatăl lui Keo despre Andreea Bălan

Ultima actualizare:

    Keo
Keo

Tatăl lui Keo a dat un exemplu de eleganţă şi diplomaţie într-un interviu acordat emisiunii „La Măruţă". Rugat să vorbească despre scandalul izbucnit între Andreea Bălan şi Keo, bărbatul s-a arătat rezervat şi a spus că nu se bagă în viaţa privată a celor doi.

Tatăl lui Keo a vorbit pentru „La Măruţă" despre relaţia pe care o au cu fiul lor, Keo, şi fosta iubită a acestuia, Andreea Bălan. Bărbatul a fost destul de reţinut în declaraţii şi a spus că nu are nimic de reproşat cântăreţei, despre care are numai cuvinte de laudă. Cât despre băiatul lui, acesta a spus că l-a sfătuit să-şi vadă de carieră.

„L-am sfătuit să-şi vadă de meseria lui. A fost probabil când n-am fost noi acolo. Am o relaţie apropiată cu Andreea Bălan. A stat 8 ani aici, în casa noastră. Nu mă bag în viaţa lor privată. Sfaturile noastre au rămas între noi şi el sau între noi şi ei", a zis tatăl lui Keo.

Întrebat despre acuzaţiile aduse de cântăreaţă soţiei sale, că ar fi ştiut de idila lui Keo cu Misty, bărbatul a declarat: "Dacă e adevărat şi Andreea a spus lucruri urâte despre soţia mea, atunci foarte urât din partea ei, pentru că soţia mea s-a purtat excepţional cu ea. Soţia ma s-a comportat excelent cu Andreea, nu a avut nimic de reproşat şi a spus numai lucruri bune despre ea."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net